Skip to content

Nexer Recruit

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen.

Vinn Kampen Om Stjärnorna

Är du ute efter framtidens ledare, en IT-guru eller en riktigt grym projektledare? Nexer Recruit är din strategiska partner som alltid hjälper dig att tänka nytt och hitta rätt person till rätt tjänst.
Vi har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar. Och viktigast av allt – vi vet vad som krävs för att vinna kampen om de vassaste talangerna och de starkast lysande stjärnorna.

Ja, jag vill hitta lysande medarbetare!

Vad säger våra kandidater?

Så trevligt, lättsamt och seriöst! Jag hade roligt under tiden och trivdes i processen.

Kandidat, IT/Tech 25 nov -2022

JAG UPPLEVDE EN OERHÖRD PROFFSIGHET OCH EN RAK OCH TYDLIG KOMMUNIKATION SOM PASSADE MIG. JAG KÄNDE STORT FÖRTROENDE.

Kandidat, Chefsrekrytering 20 nov -2022

PROFFESIONELLT BEMÖTANDE FRÅN DAG 1 TILL BESKED OM DET SLUTLIGA PROCESSBESLUTET. HUR NÖJD SOM HELST OCH DÅ BÖR NÄMNAS ATT JAG INTE FICK JOBBET. ÄR TROTS DET VÄLDIGT NÖJD MED HELA PROCESSEN FRÅN START TILL SLUT”.

Kandidat, Chefsrekrytering 31 okt -2022

RIKTIGT BRA REKRYTERARE SOM FÖLJER UPP OCH INFORMERAR LÖPANDE.

Kandidat, IT/Tech 23 okt -2022

REKRYTERINGSSTRATEGI

NÅ FRAMGÅNG MED REKRYTERING

Vi drivs av att se företag och människor växa. Hos oss får du hjälp med hela eller delar av rekryteringen så som rådgivning, förstudier, second opionion, tester, och strategiska åtaganden. Det ger ditt företag en professionell presentation mot kandidaterna, bygger ditt varumärke och säkerställer att du får rätt kompetens.

IT & TECH

På jakt efter Tech-Specialister?

Vi är experter på att snappa upp de bästa inom IT och Tech. Innan någon annan gör det.

Vår unika position mitt i teknikutvecklingens epicentrum ger oss djupa insikter i framtidens kompetensbehov. Det gör att vi kan möta dina förväntningar men också hitta nya möjligheter som du inte trodde fanns.

ÄR DU REDO FÖR NÄSTA STEG I KARRIÄREN? ALLT BÖRJAR HÄR!

Våra erfarna rekryteringskonsulter hjälper dig hitta ditt nya drömjobb.

NEXER CARES

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR- Initiativ

Bli En Bättre Ledare

Funderar du också på vad som är bra ledaregenskaper? Hur du kan lyfta dina medarbetare och skapa ett team som fungerar på ett effektivt och kreativt sätt? För BU- chef Monica Werneman blev lösningen att ”inte bli kvar med apan i rummet”, men vad menas egentligen med det?

4 frågor för varje chef

Mångfald

För att kunna hitta rätt kompetens och fortsätta vara attraktiv på marknaden behöver företag idag tänka bredare när det kommer till rekrytering. Vi är partnern som vågar utmana i dialogen kring exempelvis åldersdiskriminering och andra invanda mönster. 

Mångfald och rekrytering
inspo

Recruit Stories

Varje ny rekrytering, varje nytt möte med kunder och kandidater ger oss nya insikter. De delar vi gärna med oss av!

Recruit Stories är en samlingsplats för ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Lyssna på ett inspirerande samtal i vår podd Passion for People, läs våra senaste nyheter eller se ett webbinarie. I bloggen lär du känna oss genom att ta del av vår rekryterings-filosofi. Där bjuder vi på våra bästa tips i rekryteringsprocessen, både för dig som är kund och kandidat.

Häng på!