Skip to content

Lediga Jobb

REDO FÖR EN NY UTMANING?

Längtar du efter en förändring i ditt arbetsliv? Vill du ta nästa steg i karriären? Ta en titt på våra lediga tjänster hos några av Sveriges mest intressanta arbetsgivare.

Visar 48 Jobb I

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen. Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

vår process

Vill du ta nästa steg i din karriär?

Är du öppen för nytt jobb? Kanske vill du ha en helt ny karriär? Första steget till drömjobbet är oftast din ansökan. Alltså ditt CV och ditt personliga brev. Vi tipsar om hur du vässar ditt CV och når genom bruset till ditt favorit-bolag.

lÄs TIPSEN

REDO ATT TA STEGET?

Längtar du efter en förändring i ditt arbetsliv? Plötsligt händer det. Jobbet med stort J dyker upp. Drömjobbet som ger dig precis den utmaning du behöver. Utvecklande och kul på samma gång. Med en arbetsgivare som är rätt för just dig.