Skip to content

Lediga Jobb

REDO FÖR EN NY UTMANING?

Längtar du efter en förändring i ditt arbetsliv? Vill du ta nästa steg i karriären? Ta en titt på våra lediga tjänster hos några av mest spännande arbetsgivarna som finns.

Visar 65 Jobb I

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Under 2023 och 2024 har vi ett extra fokus på hållbarhet och är en del av FNs inititativ för hållbart företagande.


Vi kallar vårt CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

Maximera dina Karriärmöjligheter

90% av framgången beror på förberedelserna. Skapa de bästa förutsättningarna för dig själv att nå drömjobbet.

Här bjuder vi på en guide hur du boostar din LinkedInprofil så att du blir synlig för oss rekryteringskonsulter.

Du kan även se ett webbinarie med VD Susanne Hjälmererd och rekryterngskonsult Johanna Värmfors där de ger sina tips på vad du ska tänka på innan, under och efter arbetsintervjun.

TA Del av Guiden och Webbinariet

Lyft Fram Rätt Kompetens

Är du öppen för nytt jobb? Kanske vill du ha en helt ny karriär? Första steget till drömjobbet är oftast din ansökan. Alltså ditt CV och ditt personliga brev.

Vi tipsar om hur du vässar ditt CV och når genom bruset till ditt favorit-bolag.

lÄs TIPSEN

Ligg Steget före

stick ut från mängden

Vill du visa att du är redo att ta nästa steg i din karriär? Vi är alltid på jakt efter intressanta kandidater till våra lediga uppdrag!

Genom att dela din LinkedIn-profil och/eller ditt CV så blir du en del av vår kandidatbank. Du kan själv välja om du vill addera ett personligt brev.

Ett tips är att hålla koll på våra jobbannonser – det dyker alltid upp nya möjligheter här. Vi rekryterar åt några av Sveriges vassaste och mest innovativa arbetsgivare.

Vi hörs!