Skip to content

Lediga Jobb

REDO FÖR EN NY UTMANING?

Längtar du efter en förändring i ditt arbetsliv? Vill du ta nästa steg i karriären? Ta en titt på våra lediga tjänster hos några av mest spännande arbetsgivarna som finns.

Visar 52 Jobb I

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen. Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

vår process

Vill du ta nästa steg i din karriär?

Är du öppen för nytt jobb? Kanske vill du ha en helt ny karriär? Första steget till drömjobbet är oftast din ansökan. Alltså ditt CV och ditt personliga brev. Vi tipsar om hur du vässar ditt CV och når genom bruset till ditt favorit-bolag.

lÄs TIPSEN

Ligg Steget före

stick ut från mängden

Vill du visa att du är redo att ta nästa steg i din karriär? Vi är alltid på jakt efter intressanta kandidater till våra lediga uppdrag!

Genom att dela din LinkedIn-profil och/eller ditt CV så blir du en del av vår kandidatbank. Du kan själv välja om du vill addera ett personligt brev.

Ett tips är att hålla koll på våra jobbannonser – det dyker alltid upp nya möjligheter här. Vi rekryterar åt några av Sveriges vassaste och mest innovativa arbetsgivare.

Vi hörs!