Här är vår nya Sales Director | Nexer Recruit
Skip to content
Magnus Fagerberg
Sales Director – Nexer Recruit

+46730429034
magnus.fagerberg@nexergroup.com

contact person
NEWS
23 MAJ 2023

HÄR ÄR VÅR NYA SALES DIRECTOR

Vi är glada att idag tillkännage att Magnus Fagerberg tar rodret som Sales Director på Nexer Recruit.

Med sitt djupa engagemang, varma och generösa ledarskap och målmedvetenhet har Magnus under fyra år haft rollen som Business Manager i Skövde.

Vi glädjer oss åt att han parallellt med detta kommer att kunna dela med sig av sina erfarenheter och ta täten för vår försäljning och möjlighet att möta våra kunders behov.

“Med min erfarenhet från olika roller och branscher, där de senaste 15 åren har varit inom rekrytering, är jag nu glad att få axla denna spännande utmaning.

Jag har under hela mitt liv haft ett driv och engagemang i att erbjuda den bästa och mest lönsamma lösningen sett ur kundens perspektiv.

Jag tror att med flexibilitet, nyfikenhet, respekt och en stor ödmjukhet för vår kund så når man fram till den bästa affären för alla parter.

Min målsättning i min nya roll är att tillsammans med mina fantastiska kollegor fortsätta utveckla Nexer Recruit till Sveriges bästa rekryteringsbolag. (Vi kom ju på andra plats förra året, vilket retar mig lite…).”
Magnus Fagerberg, Sales Director Nexer Recruit


Rådgivning och nya tjänster
I samband med att Magnus tillträder som Sales Director så kommer vårt erbjudande av tjänster att expandera. Förutom skarp rekrytering kommer du som kund även att kunna köpa flexibla lösningar kring tjänster som

– HR
– Second Opinion
– Interim


Om du vill veta mer som företagare hur en interimslösning kan se ut eller om du kanske är en kompetent individ som verkar tycka att det där med att jobba som interimskonsult verkar spännande och intressant, hör gärna av dig till Magnus för att ­­­­föra dialogen vidare.


Magnus Fagerberg, Sales Director & Business Manager Nexer Recruit Skövde
magnus.fagerberg@nexergroup.com

FLER STORIES

Tillbaka till Recruit Stories