Skip to content

KONTAKTA OSS

Nexer Recruit är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde och Malmö men rekryterar i hela Sverige och även internationellt.

Vår unika position mitt i teknikutvecklingens epicentrum ger oss djupa insikter i framtidens kompetensbehov. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med din nästa rekrytering utifrån din specifika affär.

GÖTEBORG

Lindholmspiren 9

417 56 Göteborg

Hitta oss

Kontaktperson

MALMÖ

Dockplatsen 1

211 19 Malmö

Hitta oss

Kontaktperson

Susanne Hjälmered (arbetar från huvudkontoret i Göteborg)

+46 703897007

susanne.hjalmered@nexergroup.com

SKÖVDE

Långgatan 20

541 30 Skövde

Hitta oss

Kontaktperson

STOCKHOLM

Valhallavägen 117 G

115 31 Stockholm

Hitta oss

Kontaktperson

Vill du bli en del av NExer REcruit?

Vi expanderar. Nu söker vi nya stjärnor till våra team av rekryteringskonsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skövde. Men vi söker också medarbetare som kan tänka sig att starta upp verksamhet på andra orter, så oavsett var du bor och vill jobba så kan du vara intressant för oss! 

Vad du kan vänta dig? Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt. Med hjälp av mod, tillit och gott partnerskap möjliggör vi rekrytering i världsklass, den perfekta matchen mellan våra kunder och kandidater.
 
Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Vill du veta mer?

REDO ATT TA STEGET?

Vill du veta mer om hur Nexer Recruit kan hjälpa dig med rekrytering eller är du jobbsökare och har frågor om lediga jobb? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt!