Kontakta oss | Strategisk rekryteringspartner | Nexer Recruit
Skip to content

KONTAKTA OSS

Nexer Recruit är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde, Malmö, Helsingborg och Borås men rekryterar i hela Sverige och även internationellt.

Vår unika position mitt i teknikutvecklingens epicentrum ger oss djupa insikter i framtidens kompetensbehov. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med din nästa rekrytering utifrån din specifika affär.

BORÅS

Österlånggatan 40

503 37 Borås

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

GÖTEBORG

Lindholmspiren 9

417 56 Göteborg

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

HELSINGBORG

Redaregatan 48

252 36 Helsingborg

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

MALMÖ

Dockplatsen 1

211 19 Malmö

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

SKÖVDE

Långgatan 20

541 30 Skövde

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

STOCKHOLM

Vasagatan 7

111 20 Stockholm

Läs mer om kontoret

Kontaktperson

NYFIKEN PÅ SAMARBETE?


Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Nexer REcruits VD

Susanne Hjälmered

Susanne Hjälmered är vår VD och var med och grundade Nexer Recruit år 2014. Sedan dess har hon lett bolaget framåt.

Med tjugofem års erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning så har Susanne genomfört mer än 400 rekryteringar, främst av ledare och specialister inom IT- och Tech.

År 2021 blev Susanne nominerad till “årets profil” på LinkedIn. Följ henne gärna där och ta del av hennes kunskap inom rekrytering och ledarskap, eller låt dig inspireras av hennes passioner i livet – löpning och yoga. Du kan även lyssna på Susanne i vår podd “Passion for People”.

Vill du diskutera möjligheter för framtida rekryteringar, strategiska frågor eller vill veta mer om Nexer Recruit så tveka inte att kontakta Susanne.

tel: +46 703897007
mail: susanne.hjalmered@nexergroup.com

Vill du bli en del av NExer REcruit?

Vi expanderar. Nu söker vi nya stjärnor till våra team av rekryteringskonsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skövde. Men vi söker också medarbetare som kan tänka sig att starta upp verksamhet på andra orter, så oavsett var du bor och vill jobba så kan du vara intressant för oss! 

Vad du kan vänta dig? Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt. Med hjälp av mod, tillit och gott partnerskap möjliggör vi rekrytering i världsklass, den perfekta matchen mellan våra kunder och kandidater.
 
Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Vill du veta mer?