Din rekryteringspartner i Helsingborg | Nexer Recruit
Skip to content
EXPERTER PÅ REKRYTERING

Nexer Recruit Helsingborg

Vill du anställa södra Sveriges grymmaste personer inom Tech och Engineering? Söker du specialister eller ledare för din organisations framtida utveckling?

I rekryteringsprocessen fungerar vi som din strategiska partner. Vi är experter på att lösa komplexa roller till affärskritiska positioner. Ta del av vår långa erfarenhet och vårt unika kandidatnätverk.

Jenny Nilsson
Rekryteringskonsult


jenny.nilsson@nexergroup.com

contact person
10 år av framgångsrika Rekryteringsprocesser

Rekrytera med en strategisk partner

Har du en utmaning med att hitta rätt kompetens till din organisation? Kroka arm med en partner som kan erbjuda djupa strategiska insikter kring kompetens, effektivisering och tillväxt i kombination med lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt utmaning.

Under ett decennium har vi framgångsrikt rekryterat specialister och ledare lokalt i Helsingborg, Skåne, nationellt och internationellt och har därmed byggt upp ett unikt nätverk. Genom att arbeta nära både kandidater och företag skapar vi långsiktiga relationer som ger mervärde. Vi tror på samarbete och partnerskap.


Vad du kan förvänta dig när du rekryterar med oss

– Det tar i snitt 79 dagar från avtalssignatur med oss, till signerat anställningsavtal med kandidat.

– Kandidatnöjdheten ligger i snitt på 82% (branschen 64,5 %).

– 93% av våra kunder skulle rekommendera oss.

Vill du rekrytera med ett rekryteringsföretag som inte bara är en leverantör- utan en strategisk partner?

Rekrytering Helsinborg

Specialistområden

IT/TECHrekrytering Helsingborg

Tillsammans identifierar vi den kompetens ni behöver för er framtida utveckling. Som rekryteringsföretag befinner vi oss i en unik position. Vi är en del av Nexer och därmed är vi mitt i techutvecklingens centrum.

Med tio års erfarenhet av rekrytering inom IT/Tech i ryggen kan du lita på att vi levererar resultat. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från början till slut, vilket sparar din tid och energi så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.


REKRYTERING INOM Engineering

Är din organisation i behov av toppkompetens inom Engineering för att driva innovation och utveckling?

Vi erbjuder en skräddarsydd rekryteringsprocess som kombinerar noggrannhet, snabbhet och branschspecifik kompetens.

Vårt nätverk sträcker sig över olika ingenjörsdiscipliner inklusive mekanik, elektronik och roller kopplade till produktion och process.

Chefsrekrytering Helsingborg

Rekrytera på högsta nivå i Helsingborg.

För ledande positioner krävs en noggrann och individuell strategi. Vi lyssnar in dina specifika behov och utformar skräddarsydda rekryteringslösningar.

En framgångsrik chefsrekrytering innebär att matchningen träffar både kompetens, erfarenhet- och de personliga egenskaperna. Vi söker upp framtidens ledare med det driv och ledarskapsstil som passar din organisation.

Rekrytering inom Försäljning/Marknad

Vill du rekrytera dynamiska och resultatinriktade medarbetare som både kan teknik och är stjärnor inom försäljning och marknadsföring?

Som techbolag kombinerar vi förståelsen mellan marknad och digitalisering. Vi har erfarenhet av att rekrytera tekniska säljare, affärsutvecklare och försäljningsingenjörer. Vi hittar talangerna som drivs av att nå mål, skapa framgång och bidra till tillväxt.

Supply chain

Oavsett om du söker en strategisk inköpare eller en Supply Chain Manager är vi experter på att identifiera intressanta kandidater.

Vi inser vikten av att snabbt tillsätta nyckelpositioner för att säkerställa kontinuitet i ditt affärsflöde.

Rekrytering inom BIOTECH

Utforska framtidens lösningar inom bioteknik med vår specialistrekryteringstjänst.

Vi rekryterar specialister och chefer inom regulatory, kvalitet, R&D, försäljning, inköp och marknad.

Kundcase

våra partners perspektiv

CAREL

Nexer Recruit har stöttat oss under de senaste åren med att utveckla och växa vår nordiska filial. De känner till vår verksamhet och organisation, vilket har gjort det möjligt för dem att snabbt identifiera och ta itu med våra behov genom att leverera fokuserade förslag.

Hela processen har alltid varit tydlig, med definierade steg och uppföljningar, även genom att titta på långsiktiga resultat.
Deras kunskap om den “lokala” marknaden hjälper oss att växa vår organisation i en dynamisk och utmanande miljö.


Matteo Valerin, Managing Director Carel Nordic AB

BoscH

Vi har använt oss av Nexer Recruit vid flertalet rekryteringar. De har på ett bra sätt satt sig in i vad rollen innebär, vad teamet önskar och lyssnat lyhört på våra önskemål kring samarbetet.

De har sen tidigare stor och djup kunskap kring de profilerna vi söker och därmed underlättar det arbetet. Vi är mycket nöjda med deras arbete hittills.

Martin Samuelsson, Rekryteringsansvarig Bosch R&D

NEDERMAN

Att jobba med Nexer Recruit har varit en positiv erfarenhet rakt igenom!

Johanna och Artan har alltid varit proaktiva och flexibla i vårt samarbete. De har tydligt flaggat problem i rekryteringen och varit aktiva att hitta lösningar som leder framåt. Jag uppsakttar verkligen deras uthållighet och engagemang, att får rätt kandidat för Nederman på plats.
Eva Carin Svensson, Senior Vice President HR Nederman

“Det finns en kompetensbrist på arbetsmarknaden, det är helt klart.

Det kanske är en motsägelse, men detta är något som gör mitt jobb så givande och roligt; att lyckas när det är utmanande.”

Jenny Nilsson, rekryteringskonsult Nexer Recruit Helsingborg

Rekrytera i Helsingborg

Ditt rekryterings-företag i HelsingborgVi säkerställer att kandidaterna vi presenterar är passionerade, engagerade och villiga att arbeta hårt för att hjälpa ditt företag att nå sina mål.

Hos oss kan du välja antingen en hel rekryteringsprocess eller skräddarsy de delar som passar just ditt aktuella behov.

Vi erbjuder

– Rådgivning

– Förstudier

– Search

– Second Opinion

– Tester och Bakgrundskontroller

– Interimslösningar

– Digital Synlighet

Vad är en Strategisk rekryteringspartner?

TOUGH LOVE

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund.

Vi vill lägga pusslet och förstå vad som driver er. Hur är er organisation uppbyggd? Vart är ni på väg? Vad är det som är viktigt på riktigt?

Vi gör vårt yttersta för att att kompetensprofilen ska bli så spetsig och träffsäker som möjligt. Ambitionen är att förstå, förutsättningen för det är att vi ifrågasätter och utmanar. Kalla det tough love.

Vi arbetar noggrant för att sätta oss in i dina behov och hitta medarbetare som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också passar in i just er företagskultur.

NEDERMAN expanderar

JOIN THE CLEAN AIR REVOLUTION

Vill du utveckla din karriär inom ett område som verkligen gör skillnad? Nederman är en global branschledare inom miljöteknik som formar framtiden för ren luft. Här skapas lösningar som påverkar på riktigt, med kunskap och passion som drivkraft.

Snart öppnar Nederman upp dörrarna till en ny innovations- och produktionsanläggning i Helsingborg och vi är stolta att vara en del av resan framåt!

Nu finns flera möjligheter för dig som vill jobba med tech innovation på hög nivå, i ett dynamiskt team av skickliga kollegor som alla vill samma sak – forma framtiden för ren luft.

REkrytering Helsingborg

VANLIGA FRÅGOR

Hur Hittar ni Techspecialisterna?

I varje rekryteringsuppdrag arbetar vi med search. Varför? Jo, dels för att söka upp de kandidater som bäst matchar dina kompetensbehov men också för att komma i direkt kontakt med s.k. passiva kandidater, alltså kandidater som inte aktivt söker nytt jobb.

Vi synliggör våra annonser digitalt för att komplettera vårt nätverk och vår search. Vi ser till att verkligen förstå vår kunds behov innan vi kontaktar kandidater och vi ger oss inte förrän vi har kommit i mål.

Hur Går Rekryteringsprocessen till?

Vi stöttar i hela rekryteringsprocessen – från en omfattande behovsanalys till att ni signerar anställningsavtal. Vi genomför search och urval, kommunikation med kandidater, intervjuer, tester och referenser samt finns där som ett bollplank för både kandidat och arbetsgivare.

VILKA ROLLER REKRYTERAR NI?

Vi har bred erfarenhet av att rekrytera på alla nivåer, i alla branscher, vare sig du är ett bolag i startgroparna eller väletablerat på din marknad. Se vilka specifika roller vi har erfarenhet av längre ner på sidan under “Rekrytera rätt kompetens”.

Hur bedömer ni kandidatens tekniska kompetens?

Vi är ett team av erfarna rekryterare inom tech. Vi fördjupar oss i den tekniska kompetens som krävs i framtagandet av kravprofilen – där vi gärna även pratar med en medarbetare i det tekniska team som kandidaten ska ingå i. Många av våra kunder genomför även tekniska intervjuer för att på djupet bedöma kandidatens tekniska kompetens.

Hur lång tid tar det innan den nya medarbetaren är på plats?

Räkna med att en rekryteringsprocess tar 2-3 månader för att hitta rätt person för er.

HUR KOMMER JAG I KONTAKT MED ER?

Kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson via mail, telefon eller LinkedIn för en diskussion om hur vi kan samarbeta i er nästa rekrytering. 

Kandidaterna har ordet

Kontakten var väldigt personlig tydlig och hade flera tillfällen för återkoppling.

Kandidat, IT/Techrekrytering Helsingborg

Snabb hantering, tydlig återkoppling, seriöst intryck och trevlig personal.

Kandidat, Chefsrekrytering Helsingborg

Mänskliga kontakter är komplicerade, men jag skulle säga att min upplevelse av Nexer är positiv.

Kandidat, IT/Techrekrytering Helsingborg

Supernice bemötande och återkom som lovat talade för mig och allt fungerade fint!

Kandidat, IT/Techrekrytering Helsingborg

redo för nästa steg?

Längtar du efter en förändring i ditt arbetsliv? Plötsligt händer det. Jobbet med stort J dyker upp. Drömjobbet som ger dig precis den utmaning du behöver. Utvecklande och kul på samma gång. Hos en arbetsgivare som är rätt för just dig.

Håll koll på våra lediga jobb eller bli en del av vårt kanididatnätverk så får du kontinuerlig information om när utmaningen som passar just dig dyker upp.

nexer recruits Helsingborgskontor

Lokal närvaro- Global räckvidd

Välkommen till vårt nyrenoverade kontor i Prismahuset, Oceanhamnen, Helsingborg.

Vill du spana in hur vi har det? Kom in på en kaffe!

Kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson:

mail: jenny.nilsson@nexergroup.com
tel: 070-3018279

Strategisk rekrutteringspartner

Rekruttering i Øresunds-regionen? Selvfølgelig

Er du på udkig efter de bedste talenter inden for tech, ingeniørarbejde eller biotech? Har du brug for eksperter eller ledere, der kan drive din organisations fremtidige udvikling? Vi har specialiseret os i at finde og ansætte kandidater til komplekse og forretningskritiske stillinger.

Vi er din strategiske partner i rekrutteringsprocessen. Drag fordel af vores omfattende erfaring og unikke kandidatnetværk i Øresundsregionen.

Tighta samarbeten

För att lyckas rekrytera de svåraste rollerna inom IT/Tech och Engineering jobbar vi tight mellan våra kontor i Skåne. Vi är ofta två rekryteringskonsulter i rekryteringsprocesserna.

Varför då? Vi får ett bra flow, vi effektiviserar och vi diskuterar de bästa lösningarna med varandra. En av våra viktigaste funktioner inom rekrytering är att bygga effektiva team. Vi lever som vi lär.

Som ett kvitto på våra resultat blev vi som team nominerade till “Delivery of the Year in Europe” på Nexer Awards i Åre 2023.

SECOND OPINION

Rekryterar du själv? Vi agerar som oberoende rådgivare för att säkerställa att du får en objektiv bedömning av era kandidater och rekryteringsbeslut.

Du får ökad trygghet i ditt beslut genom att dra nytta av vår erfarenhet och expertis.

SPECIALISTROLLER

REKRYTERA RÄTT KOMPETENS

IT/TECH

Data Architect
IT Architect
Software Engineer AI
Embedded developer
Application Specialist
Cloud Engineer
Backend developer
Frontend developer
Fullstack developer
QA Engineer
Enterprise Architect
ERP Specialist
Team Lead
DevOps Engineer
Cybersecurity Specialist

ENGINEERING

Process Safety Engineer
PLC programmer
Field Service Technician
Maintenance Engineer
R&D Engineer
Production Engineer
Mechanical Engineer
Automation Engineer
Process Engineer
Project Manager
Quality Engineer
Manufacturing Engineer
Continuous Improvement Engineer

MANAGEMENT

COO
CEO
Project Manager
Site Manager
CMO
Head of Production
IT Manager
Sales Manager
Head of Logistics
Product Manager
CTO
Head of Quality

MARKNAD OCH SÄLJ

Key Account Manager
Teknisk säljare
Affärsutvecklare
Marknadskoordinator
Sales Engineer
Sales Manager
Market Development Manager

INKÖP, LOGISTIK OCH SUPPLY CHAIN

Supply Chain Manager
Supply Chain Developer
Sourcing Specialist
Transportkoordinator
Logistikkoordinator
Strategisk inköpare

ISO- CERTIFIKAT

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 för Kvalitet, ISO 27001 för Informationssäkerhet och ISO 14001 för Miljö.

Du kan vara trygg med att vi tar kvalitet på stort allvar.

I teknikutvecklingens EPicentrum

Vi är en del av Nexer Group

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. Några av världens största och mest krävande bolag förlitar sig på Nexers engagemang och expertis inom digital transformation, artificiell intelligens, IT och FoU.

Nexer har 2800 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 12 000 medarbetare i 18 länder.

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang.

Vårt fokusområde under 2023 är Hållbarhet, där vi är en medlem av FN:s hållbarhetsinitiativ United Nations Global Compact. 

Nexer Cares är våra CSR- initiativ, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen.

Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

VÅGA PRATA PENGAR

Viktigt för de flesta, känsligt för vissa. Vi pratar gärna lön tidigt i rekryteringsprocessen. Varför? Jo, för att undvika överraskningar senare. Vi vill att både kandidaten och arbetsgivaren ska vara nöjda med lönen.

Så, vilka faktorer påverkar mest? Utbildning och erfarenhet, skulle de flesta säga. Rekryteringskonsult Johanna Värmfors har 4 helt andra faktorer på sin lista över vad som spelar roll. Läs om vilka!

VåGA PRATA PENGAR

VILL DU VETA MER? 

Berätta om dina kompetensbehov så återkommer vi om hur vi hjälper dig på bästa sätt.