Chefsrekrytering | Framtidens ledare | Nexer Recruit
Skip to content
Chefsrekrytering

Framtidens Ledare

Söker du en ny chef till din organisation? En ledare som tänker nytt och driver din verksamhet i rätt riktning? Vi hjälper dig tillsätta affärskritiska roller som starkt bidrar till framgångar i ditt företags nutida verksamhet och framtida affärsmål.

Rätt Person för Jobbet

FRAMTIDENS LEDARE ÄLSKAR FÖRÄNDRING

Den accelererande digitaliseringen i vår omvärld innebär att allt är i ständig förändring. I alla branscher. Det som gällde igår är något helt annat imorgon.

Dessa snabba kast kräver ledare som drivs av att se nya möjligheter och älskar att leda en verksamhet i rörelse. En person som engagerar och entusiasmerar sina medarbetare och bygger en sund och inspirerande kultur i en föränderlig värld. Som skapar förutsättningar för att din verksamhet ligger i framkant och kan attrahera och behålla rätt talanger. Det är framtidens ledare. Vi hjälper dig hitta hen.

CHEFSREKRYTERING

STRATEGISK REKRYTERING PÅ HÖG NIVÅ

Rekrytering är en strategisk funktion som har direkt påverkan på din verksamhet. Inte minst när det gäller nyckelpositioner på hög nivå.
Hittar du rätt kandidat till din organisation kan den personen få din verksamhet att blomstra. Om det däremot blir fel kan effekten bli den totalt motsatta. Det blir en dyr historia, inte bara ekonomiskt utan även ur ett verksamhetsperspektiv. Därför är vi extremt måna om att de toppkandidater vi lyfter fram till chefsjobb är optimala för just din verksamhet. Nu och framåt.

SÖKER DU EN CHEF SOM ÄR RÄTT FÖR DIN ORGANISATION?
Eller är du kanske den personen och funderar på om det är dags för en ny utmaning?

VI REKRYTERAR självklart konfidentiellt

Chefsrekrytering på toppnivå är ofta en känslig process. Det handlar om nyckelpersoner och kulturbärare som leder och driver utvecklingen inom sin bransch. En CEO, IT-chef, HR-chef eller försäljningschef. Personer som idag kanske har ledande befattning hos din konkurrent.

Vi är noga med att lyssna in ert behov för att på bästa sätt genomföra en effektiv och affärsmässig process för alla inblandade. För oss är total diskretion en självklarhet. Valmöjligheten finns att tjänsten annonseras ut eller att vi rekryterar ”undercover”. Det innebär att processen hålls hemlig från första kontakt fram till dess att allt är påskrivet och klart. Vi garanterar att både du som söker chefer till din organisation och du som kandidat kan känna er trygga under hela rekryteringsprocessen.

“Vi leder den digitala revolutionen genom att rekrytera ledare och specialister till både det privata näringslivet och offentlig sektor, i alla branscher.”

Susanne Hjälmered, VD Nexer Recruit

ÄR DU FRAMTIDENS LEDARE?

Känner du dig redo för ett nytt steg i din karriär? Söker du en utmanande och givande karriärmöjligheter där du kan utvecklas och växa?

Med vår omfattande erfarenhet inom chefsrekrytering och rekrytering av ledare har vi etablerat starka relationer med företag och organisationer. Våra kunder finns inom alla branscher – i Sverige och internationellt.

Vi har insikt i vad arbetsgivare letar efter när de söker efter nya ledare och kan därför matcha dig med rätt företag och kultur.

Om du inte aktivt söker en ny tjänst så rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse att bli en del av vårt omfattande kandidatnätverk. Anmäl ditt intresse och ange “Chefer och verksamhetsledare” som ditt yrkesområde.

Låt oss hitta nya möjligheter tillsammans.

Kundcase

Chefsrekrytering


Jag hittade inte bara rätt person att rekrytera, utan fick också ett bollplank under hela processen vilket var mycket värdefullt för mig som rekryterande chef.”


Hanna Blomdahl, Chef bolagsrelationer och klusterutveckling Lindholmen Science Park


Det gick snabbt, smidig kommunikation och uppföljning samt väldigt bra kandidater som presenterades. Mycket professionellt bemötande av rekryteraren.


Scania AB

Thule

It is obvious that Nexer Recruit takes pride in delivering quality. By understanding the role and the profile required to fulfill that role, Nexer Recruit has helped Thule Group with a number of recruitment processes. The result has been great both for Thule Group and our new colleagues.
 
Nexer Recruit are transparent and provide excellent follow up throughout the whole process which builds confidence and trust.Daniel RönnertzVice President IT & Business Applications at Thule Group

Rekrytering på högsta nivå

Vi hjälper dig tillsätta LEDARE inom olika områden och branscher

It & TEch

CIO
CTO
Head of Group Digital
IT-chef
Utvecklingschef
IT-säkerhetschef

Produktion

VD
Head of Quality
Plant Manager
Site Manager
Produktionschef
Kvalité- och Miljöchef

Inköp & Logistik

Inköpschef
Logistikchef
Logistikutvecklingschef
Service- och Supportchef

Ekonomi & Finans

CFO
Innovationschef
Kontorschef
Redovisningschef

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Sales Manager
Technical Area Manager
Global Produktchef
Customer Service Manager
Marknadschef
Eftermarknadschef

HR & Administration

HR-chef
Kontorschef
Kundservicechef

Kandidaterna har ordet

Mycket bra process och kompetent rekryterare.

Kandidat, Chefsrekrytering Finans

Professionellt och trevligt.

Kandidat, Chefsrekrytering Produktion

Professionellt bemötande och snabb hantering

Kandidat, Chefsrekrytering IT/Tech

Mycket professionell rekrytering och en mycket bra profilbeskrivning på vad som efterfrågas av kandidaten. Bra intervjuer och fantastisk återkoppling under processen.

Kandidat, Chefsrekrytering IT/Tech

Flexibilitet på en rörlig arbetsmarknad

Är interim Rätt lösningen för dig?


Behöver din organisation en snabb förändring? Har något oförutsett skett, eller vill ni vitalisera med en tillfällig ledning? Ibland är agila och snabba interimslösningar det bästa sättet framåt – både som strategi för tillväxt och som svar på oväntade händelser.

EFFEKTIV ChefsrekryteringLär dig skapa en skräddarsydd kompetensprofil som ger dig fördelar från början till slut. Upptäck hur du prioriterar kompetenser, identifierar beteenden och säkerställer en framgångsrik process.

Ta kontroll över din chefsrekrytering och låt oss guida dig mot att anställa en ledare som stärker och framtidssäkrar din organisation. Vi är din strategiska sparringpartner och är experter på att identifiera behov, utvärdera önskemål och ställa de rättframma frågorna som för processen framåt.

Vi är ISO- CERTIFIERADE

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 för Kvalitet, ISO 27001 för Informationssäkerhet och ISO 14001 för Miljö.

Du kan vara trygg med att vi tar kvalitet på stort allvar.

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

INTERN VS EXTERN Rekrytering

Ett företags anställningspolitik har stor påverkan på företagets framgång, genom att anställa rätt människor drivs företaget framåt med hjälp av innovation och expertis. Några av de bästa kandidaterna kanske redan finns inom organisationen, man behöver inte alltid leta utanför.

Vad är egentligen för- och nackdelar med att rekrytera internt respektive externt? 

INTERN VS EXTERN REKRYTERING

Chefsrekrytering – frågorna du inte vill missa

Varje rekrytering är givetvis viktig, men vid en chefsrekrytering söker du en roll som påverkar hela organisationen.

Det är en affärskritisk rekrytering där du behöver säkerställa att kandidaten matchar den tilltänkta chefsrollen och kan bidra till företagets kultur, strategi, vision och innovation.

Läs om de nyckelfrågor du bör ställa dig för att ringa in kandidaten som är din framtida ledare.

5 chefsfrågor att ha fokus på