Skip to content

Om Oss

Vi är Nexer Recruit och är ett rekryteringsföretag som älskar att föra samman människor. Spännande, och ibland oväntade möten som bär frukt. Att se nya möjligheter öppnas upp. Det är vår passion som vi lever och andas varje dag.

Rekryteringslösningar med tech i fokus

MED EN FOT I FRAMTIDEN

Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

Nexer Recruit är ett rekryteringsföretag som förstår framtidens behov. Genom att vi är en del av techbolaget Nexer Group har vi den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att kunna möta morgondagens utmaningar.

Tough Love

Vad är en strategisk rekryterings-partner?

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund.

Vi vill lägga pusslet och förstå vad som driver er. Hur är er organisation uppbyggd? Vart är ni på väg? Vad är det som är viktigt på riktigt? Vi gör vårt yttersta för att att kompetensprofilen ska bli så spetsig och träffsäker som möjligt. Ambitionen är att förstå, förutsättningen för det är att vi ifrågasätter och utmanar. Kalla det tough love.

Vi arbetar noggrant för att förstå dina behov och hitta människor som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också passar in hos just er. För att vi ska kunna representera er som arbetsgivare på det bästa sättet för framtida medarbetare är vi inte leverantörer- vi är din strategiska samarbetspartner.

VI FINNS DÄR DU ÄR

Nexer Recruit är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde, Malmö, Helsingborg och Borås men rekryterar även internationellt. Genom Nexer-familjens kontor täcker vi upp resten av världen.

Vi vill gärna träffa dig!

Finalist Årets rekryteringsföretag

Vi är stolta och hedrade över att stå som finalister i årets upplaga av Recruitment Awards.

Nexer Recruit tävlar i kategorin ”Årets rekryteringsföretag” där juryn tar hänsyn till följande kriterier; Ett företag som har nytänkande lösningar, bra personalpolicy samt kundservice där man aktivt har vidtagit åtgärder för att utveckla och rusta företaget inför framtiden.

Prisutdelningen sker i Stockholm den 7 mars.

Nexers vision – Promising future

För oss på Nexer Recruit innebär Promising Future ett löfte.

Vi lovar att du kommer att få äkta upplevelser tillsammans med oss oavsett om du är kund, kandidat eller kollega.

Vår resa bygger på mod, tillit och relationer där vi gemensamt vågar utmana.

Vi tror på oss.


Vill du bli en del av NExer REcruit?

Vi expanderar. Nu söker vi nya stjärnor till våra team av rekryteringskonsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skövde. Men vi söker också medarbetare som kan tänka sig att starta upp verksamhet på andra orter, så oavsett var du bor och vill jobba så kan du vara intressant för oss! 

Vad du kan vänta dig? Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt. Med hjälp av mod, tillit och gott partnerskap möjliggör vi rekrytering i världsklass, den perfekta matchen mellan våra kunder och kandidater.
 
Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Vill du veta mer?

årets karriärföretag 2023

ETT VINNANDE TEAM

Nexer Recruit är ett fristående bolag inom Nexer Group – ett entreprenöriellt techbolag som leder den digitala revolutionen med en inspirerande vision om en promising future, för våra kunder, anställda och världen i stort. Nexer Group har 1,900 experter i 10 länder och är en del av Danir Group.

Vinnande team är nyckeln till framgång, det förstod Danir-gruppens grundare Dan Olofsson redan 1986. Med ett stort engagemang och en stark entreprenörsanda är vi idag en framgångsrik koncern som kombinerar teknisk kunskap med affärsmannaskap och fokus på att skapa en bättre framtid.

Nexer Group blev utsedda till Årets Karriärföretag 2023 med motiveringen:

”Nexer fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!”

NEXER CARES

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Blogg, Podd, News, Kundcase

Recruit Stories

Varje ny rekrytering, varje nytt möte med kunder och kandidater ger oss nya insikter. De delar vi gärna med oss av!

Recruit Stories är en samlingsplats för ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Lyssna på ett inspirerande samtal i vår podd Passion for People, läs våra senaste nyheter eller se ett webbinarie. I bloggen lär du känna oss genom att ta del av vår rekryterings-filosofi. Där bjuder vi på våra bästa tips i rekryteringsprocessen, både för dig som är kund och kandidat.

Häng på!

News