Om oss | Nexer Recruit
Skip to content

Om Oss

Vi är Nexer Recruit och är ett rekryteringsföretag som älskar att föra samman människor. Spännande, och ibland oväntade möten som bär frukt. Att se nya möjligheter öppnas upp. Det är vår passion som vi lever och andas varje dag.

Rekryteringslösningar med tech i fokus

MED EN FOT I FRAMTIDEN

Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

Nexer Recruit är ett rekryteringsföretag som förstår framtidens behov. Genom att vi är en del av techbolaget Nexer Group har vi den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att kunna möta morgondagens utmaningar.

Tough Love

Vad är en strategisk rekryterings-partner?

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund.

Vi vill lägga pusslet och förstå vad som driver er. Hur är er organisation uppbyggd? Vart är ni på väg? Vad är det som är viktigt på riktigt? Vi gör vårt yttersta för att att kompetensprofilen ska bli så spetsig och träffsäker som möjligt. Ambitionen är att förstå, förutsättningen för det är att vi ifrågasätter och utmanar. Kalla det tough love.

Vi arbetar noggrant för att förstå dina behov och hitta människor som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också passar in hos just er. För att vi ska kunna representera er som arbetsgivare på det bästa sättet för framtida medarbetare är vi inte leverantörer- vi är din strategiska samarbetspartner.

VI FINNS DÄR DU ÄR

Nexer Recruit är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde, Malmö, Helsingborg och Borås men rekryterar även internationellt. Genom Nexer-familjens kontor täcker vi upp resten av världen.

Vi vill gärna träffa dig!

NEXER CARES

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Nexers vision – Promising future

För oss på Nexer Recruit innebär Promising Future ett löfte.

Vi lovar att du kommer att få äkta upplevelser tillsammans med oss oavsett om du är kund, kandidat eller kollega.

Vår resa bygger på mod, tillit och relationer där vi gemensamt vågar utmana.

Vi tror på oss.


Nexer REcruits VD

Susanne Hjälmered

Susanne Hjälmered är vår VD och var med och grundade Nexer Recruit år 2014. Sedan dess har hon lett bolaget framåt.

Med tjugofem års erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning så har Susanne genomfört mer än 400 rekryteringar, främst av ledare och specialister inom IT- och Tech.

Vill du diskutera möjligheter för framtida rekryteringar, strategiska frågor eller vill veta mer om Nexer Recruit så tveka inte att kontakta Susanne.

tel: +46 703897007
mail: susanne.hjalmered@nexergroup.com

2024 blev Susanne nominerad till “Årets Ledare” på Recruitment Awards.

Vi är ISO- CERTIFIERADE

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 för Kvalitet, ISO 27001 för Informationssäkerhet och ISO 14001 för Miljö.

Du kan vara trygg med att vi tar kvalitet på stort allvar.

Utnämnt till Karriärföretag två år i rad

ETT VINNANDE TEAM

Nexer Recruit är ett fristående rekryteringsföretag inom Nexer Group – ett entreprenöriell techbolag som leder den digitala revolutionen med hjälp av 2500 specialister i 15 länder.

För andra året i rad har vi blivit erkända som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Vi är stolta, glada och ser detta som en bekräftelse på att vi är på rätt väg när det gäller att skapa en arbetsmiljö som inte bara är produktiv utan också inspirerande.

Vårt arbete vilar på en vision om djupt engagemang och gemensam framgång för en bättre framtid. För våra kunder, för våra kandidater och oss själva.

Blogg, Podd, News, Kundcase

Recruit Stories

Varje ny rekrytering, varje nytt möte med kunder och kandidater ger oss nya insikter. De delar vi gärna med oss av!

Recruit Stories är en samlingsplats för ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Lyssna på ett inspirerande samtal i vår podd Passion for People, läs våra senaste nyheter eller se ett webbinarie. I bloggen lär du känna oss genom att ta del av vår rekryterings-filosofi. Där bjuder vi på våra bästa tips i rekryteringsprocessen, både för dig som är kund och kandidat.

Häng på!

Vill du bli en del av NExer REcruit?

Vill du ansluta till ett av våra team av rekryteringskonsulter? Eller är du en eldsjäl som brinner för att hjälpa kunder med kompetensbehov och vill starta upp ett helt eget kontor? Oavsett var du bor och vill jobba så kan du vara intressant för oss! 

Vad du kan vänta dig? Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt. Med hjälp av mod, tillit och gott partnerskap möjliggör vi rekrytering i världsklass, den perfekta matchen mellan våra kunder och kandidater.
 
Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Vill du veta mer?

VåRA KONTOR

News