Kundcase | Rekrytering | Nexer Recruit
Skip to content
KUNDCASE

Strategiska Rekryteringar

Varje rekrytering är unik och våra kunder finns inom en rad olika områden och branscher. Med stolthet utmanar och stöttar vi på Nexer Recruit våra samarbetspartners. Nyfiken på hur vi jobbar? Spana in våra kundcase eller kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

kundcase

CTRL PRINT

TECHREKRYTERING

Vi är stolta rekryteringspartners till CtrlPrint, skapare och utvecklare av en innovativ molnbaserad samarbetsplattform som erbjuder SaaS-lösningar för års- och hållbarhetsrapportering.

CtrlPrint har genomgått en imponerande tillväxtresa.
Se vad CTO Andreas Schyman listar som de tre viktigaste punkterna för att få en rekryteringsprocess att fungera.


SCANIA

Det gick snabbt, smidig kommunikation och uppföljning samt väldigt bra kandidater som presenterades. Mycket professionellt bemötande av rekryteraren.


Scania AB

ECARX

Linda helped me and ECARX with an Engineering Manager recruitment in the fall of 2022. She took care of the entire recruitment process which made my work easy.

Very professional, perceptive and responsive to what we were looking for. Of course also happy with the result.


Henrik Svensson, Head of Solution & Development Center at ECARX Sweden 

Nouryon

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Nexer Recruit. De har snabbt visat förståelse för vilken profil som behövs och levererat bra kandidater där vi haft svårt att hitta rätt.

Proffsigt arbete rakt igenom från initiering till leverans och uppföljning.
Fredrik Wikman, PQC Manager Nouryon

Thule

It is obvious that Nexer Recruit takes pride in delivering quality. By understanding the role and the profile required to fulfill that role, Nexer Recruit has helped Thule Group with a number of recruitment processes. The result has been great both for Thule Group and our new colleagues.
 
Nexer Recruit are transparent and provide excellent follow up throughout the whole process which builds confidence and trust.Daniel RönnertzVice President IT & Business Applications at Thule Group

NEDERMAN

Att jobba med Nexer Recruit har varit en positiv erfarenhet rakt igenom!

Johanna och Artan har alltid varit proaktiva och flexibla i vårt samarbete. De har tydligt flaggat problem i rekryteringen och varit aktiva att hitta lösningar som leder framåt. Jag uppskattar verkligen deras uthållighet och engagemang, att får rätt kandidat för Nederman på plats.Eva Carin Svensson, Senior Vice President Human Resources Nederman

BoscH

Vi har använt oss av Nexer Recruit vid flertalet rekryteringar. De har på ett bra sätt satt sig in i vad rollen innebär, vad teamet önskar och lyssnat lyhört på våra önskemål kring samarbetet.

De har sen tidigare stor och djup kunskap kring de profilerna vi söker och därmed underlättar det arbetet. Vi är mycket nöjda med deras arbete hittills.
Martin Samuelsson, Rekryteringsansvarig Bosch R&D Lund


LINDHOLMEN SCIENCE PARK

Jag hittade inte bara rätt person att rekrytera, utan fick också ett bollplank under hela processen vilket var mycket värdefullt för mig som rekryterande chef.”


Hanna Blomdahl, Chef bolagsrelationer och klusterutveckling Lindholmen Science Park


ThunBOLAGEN

Genom Nexer Recruit och Stefan Larsson har vi hittat en lokal, lyhörd och smidig samarbetspartner som levererat.

I vår rekryteringsprocess kan vi koncentrera oss på första delen att beskriva tjänsten inklusive kravspecifikation samt avslutande intervjuer. Sök- och första urvalsarbetet har fungerat bra och detta har passat oss med tillfredställande utfall.

Agne Axelsson, CFO Thunbolagen

CAREL

Nexer Recruit har stöttat oss under de senaste åren med att utveckla och växa vår nordiska filial. De känner till vår verksamhet och organisation, vilket har gjort det möjligt för dem att snabbt identifiera och ta itu med våra behov genom att leverera fokuserade förslag.

Hela processen har alltid varit tydlig, med definierade steg och uppföljningar, även genom att titta på långsiktiga resultat.
Deras kunskap om den “lokala” marknaden hjälper oss att växa vår organisation i en dynamisk och utmanande miljö.


Matteo Valerin, Managing Director Carel Nordic AB

Vi är ISO- CERTIFIERADE

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 för Kvalitet, ISO 27001 för Informationssäkerhet och ISO 14001 för Miljö.

Du kan vara trygg med att vi tar kvalitet på stort allvar.

Nyfiken på mer?

Vi berättar gärna mer om våra lyckade rekryteringsprocesser och om hur vi jobbar. Kontakta oss så presenterar vi vad vi kan erbjuda dig och din organisation för stöttning för er fortsatta tillväxt.

Våra Kontor

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen. Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

EMPLOYER BRANDING

Employer Branding är ett sätt att påverka hur människor uppfattar ditt arbetsgivarvarumärke. För att uppnå ett starkt Employer Brand, är företagskulturen avgörande. Den gör att ditt företag attraherar och behåller rätt personer. Få tips på hur du kan förstärka ditt Employer Brand.

Ladda Ner Kunskap