Skip to content
Kundcase

Strategiska Rekryteringar

Varje rekrytering är unik och våra kunder finns inom en rad olika områden och branscher. Med stolthet utmanar och stöttar vi på Nexer Recruit våra samarbetspartners. Nyfiken på hur vi jobbar? Spana in våra kundcase eller kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

kundcase

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen. Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

EMPLOYER BRANDING

Employer Branding är ett sätt att påverka hur människor uppfattar ditt arbetsgivarvarumärke. För att uppnå ett starkt Employer Brand, är företagskulturen avgörande. Den gör att ditt företag attraherar och behåller rätt personer. Få tips på hur du kan förstärka ditt Employer Brand.

Ladda Ner Kunskap

Nyfiken på mer?

Vi berättar gärna mer om våra lyckade rekryteringsprocesser och om hur vi jobbar. Kontakta oss så presenterar vi vad vi kan erbjuda dig och din organisation för stöttning för er fortsatta tillväxt.