Rekrytering | Nexer Recruit
Skip to content

Träffsäker rekrytering

En lyckad rekrytering handlar inte bara om att hitta rätt kompetens – det handlar om att hitta rätt person som vill följa med på er fortsatta resa. Vi hjälper dig finna guldkornen och ser till att alla pusselbitar faller på plats.

Rekrytering

Alltid MED MÄNNISKAN I FOKUS

Rekrytering kräver djupt engagemang och fingertoppskänsla. Alla vill ha de bästa. Såklart. Och de bästa vet sitt värde.

Den idealiska kandidaten idag är kreativ, anpassningsbar, självgående och bra på att lösa problem. Drivna och engagerade toppkandidater som leder utvecklingen inom sitt område.

Att ha människor med dessa egenskaper är avgörande för framgång i den digitala transformationen. I en tid av ständig rörelse och förändring.

Rekrytering handlar självklart om att hitta rätt kompetens men framför allt handlar det om att hitta rätt person. Den person som passar bäst in i din verksamhet och som kan hjälpa dig nå framtida mål. Det är därför vi alltid sätter människan i fokus.

i Mötet Sker Magin

En rekrytering är en investering i framtiden. Det är mycket som står på spel. Därför är det personliga mötet så oerhört viktigt. Att se människan bakom CV:t. Öga mot öga. Det är då magin uppstår.

Kan vi hitta din perfekta match? Ja, det vågar vi lova.

Jag hittade inte bara rätt person att rekrytera, utan fick också ett bollplank under hela processen vilket var mycket värdefullt för mig som rekryterande chef.”

Hanna Blomdahl, Chef bolagsrelationer och klusterutveckling , Lindholmen Science Park

Det gick snabbt, smidig kommunikation och uppföljning samt väldigt bra kandidater som presenterades. Mycket professionellt bemötande av rekryteraren.

Scania AB

RECEPT PÅ EN LYCKAD REKRYTERING

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund och dig som kandidat.
Förstå vad som driver er och vad som är viktigt på riktigt. Det är först då som vi kan garantera en lyckad rekryteringsprocess.

TYDLIGHET OCH ENGAGEMANG
Något som våra partners och kandidater värdesätter stort är att vi ger en sann och trovärdig bild – från båda perspektiven. För oss är det en självklarhet. Vår rekryteringsprocess genomsyras av tydlighet och starkt engagemang. En öppen och transparent process är en förutsättning för alla inblandade att fatta beslut på rätt grunder. Det vinner alla på i längden.

IBLAND SÄGER VI TACK, MEN NEJ TACK
För alla parters framgång åtar vi oss bara de uppdrag som vi, efter noggrann analys, anser vara möjliga i förhållande till marknad och komplexitet. Vi är uppskattade för att vi är affärsmässiga och vågar tacka nej, men också för att vi tar oss an rekryteringsuppdrag där andra misslyckas.

VÅR rekryteringsPROCESS

Vi inleder rekryteringsprocessen med att kartlägga era behov och skapa en gedigen kravprofil. Parallellt med digital synlighet och annonsering, arbetar vi hårt med att konvertera kvalificerade kandidater genom search och headhunting. De mest lämpade personerna går sedan vidare till intervjuer och slutligt urval. Kvaliteten verifieras av djupintervjuer, personlighetsanalyser, färdighetstester, referenser och bakgrundskontroller.

Vi följer alltid upp våra rekryteringar och ser till att både kandidater och kunder är nöjda. Det är så vi bygger goda relationer, idag och in i framtiden.

HUNDRA PROCENT NÖJD
Att kandidatresan känns bra för alla inblandade är a och o. Från första intervjun till jobb.

Vi följer alltid upp våra kandidater, stämmer av läget och frågar hur de upplevt processen. Vi använder oss av Realcruit, ett verktyg där kandidaterna kan lämna feedback och betygsätta rekryteringsprocessen.
 
Genom mätning får vi underlag och insikter till förbättring av kandidatupplevelsen. Hittills har vi på Nexer Recruit fått väldigt fina betyg, exempelvis upplever 89% av kandidaterna att de fått möjlighet att ge en rättvis bild av sig själva under rekryteringsprocessen. Det vi är allra stoltast över är att samtliga som gett oss omdömen rekommenderar våra rekryteringskonsulter till 100%.

Vi som jobbar här på Nexer Recruit är ”people persons” i hjärta och själ och att våra kandidater upplever processen som positiv, även i de fall det kanske inte resulterar i jobb, är mycket viktigt för oss.

Rekrytering med starka lokala nätverk

Våra kontor

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp. Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen. Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

EMPLOYER BRANDING

Employer Branding är ett sätt att påverka hur människor uppfattar ditt arbetsgivarvarumärke. För att uppnå ett starkt Employer Brand, är företagskulturen avgörande. Den gör att ditt företag attraherar och behåller rätt personer. Få tips på hur du kan förstärka ditt Employer Brand.

Lär dig mer om Employer Branding

REDO För samarbete?

Vi ser helheten och vidgar perspektivet gällande kompetens som bäst kan möta dagens och framtida utmaningar.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.