Skip to content
Låt Teamet Växa

Nexer Recruit Skövde

Magnus Fagerberg
Sales Director – Nexer Recruit

+46730429034
magnus.fagerberg@nexergroup.com

contact person

Din viktigaste framgångsfaktor? Fantastiska medarbetare! Vår passion är att bygga hållbara team där varje individ kommer till sin rätt. Ta del av vårt stora lokala nätverk, vår personliga service och vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess. I ett nära samarbete bidrar vi till att ditt företag växer och utvecklas.

Marknadsledande rekryteringspartner

Strategiska samarbeten

På Nexer Recruit Skövde samarbetar vi långsiktigt med våra kunder. Vi lär känna er, era utmaningar, er struktur och kultur. Målet är inte bara att matcha rätt individ till rätt behov, utan också att vara en del av den framtida strategin. 

Utvecklade partnerskap av det här slaget leder ofta till nya rekryteringar inom andra områden än det ursprungliga uppdraget.

Vi tillgodoser kompetens inom en rad områden och branscher, t.ex. Finans, Administration, Industri & HR.

“Vi skapar värde för våra kunder och bidrar till utveckling och tillväxt.

Affärsmässighet i varje enskilt uppdrag säkerställer hög kvalitet och långsiktighet för både kunder och kandidater.”

Magnus Fagerberg, Sales Officer och Business Unit Manager Nexer Recruit Skövde

Specialistområden

Rekrytera med oss

HR & Ekonomi

På Nexer Recruit Skövde har vi gedigen erfarenhet av att tillsätta ledande roller inom HR och Ekonomi.

Oavsett om det är en assistent eller en ledare ni behöver tillsätta har vi både rätt kompetens och nätverk för att lyckas hitta riktigt bra kandidater.

Ingenjörer & produktion

Skaraborg är ett industritätt område vilket innebär att vi på Nexer Recruit Skövde är vana vid att rekrytera ingenjörer och andra roller inom tillverkande produktion.

Våra rekryterare har olika typer av bakgrund och lång erfarenhet av rekrytering. Vi sätter oss in i och förstår din affär, er företagskultur och din verksamhets behov.

Vi har ett brett nätverk av kandidater som verkar inom industrin och långtgående samarbeten med stora arbetsgivare i regionen.

Marknad & Sälj

Behöver din marknadsavdelning tänka nytt eller behöver din verksamhet en riktigt duktig säljare?

Vi har stor erfarenhet av att rekrytera drivande och nyskapande individer till företag runtom Skaraborg. Oavsett om det handlar om en Key Account Manager eller er strategiska kommunikation har vi kandidaterna som passar er.

Chefs- & karriärcoachning

Vill du utveckla ditt ledarskap? Behöver du en sparringpartner? Vågar du bli utmanad?

På Nexer Recruit Skövde har vi gedigen erfarenhet av att leda, och av att rekrytera ledare. Hör av dig om du behöver råd om hur du kan utvecklas som chef.

Second Opinion

Rekryterar du själv? Få perspektiv och nya infallsvinklar på ditt rekryteringsbeslut.

Vi erbjuder tester, second opinions och bakgrundskontroller.

HR-stöd

Behöver ni stöd i era personalärenden? Vad är era skyldigheter som arbetsgivare och hur ska du egentligen genomföra en lönekartläggning?

Vi är vana vid att stötta våra kunder i olika personalrelaterade frågor och vi har naturligtvis tystnadsplikt. Vänd dig till oss om du behöver bolla ett problem eller behöver mer konkret hjälp med arbetsrättsliga frågor och policys.

Talent Acquisition

Vårt LOKALA nätverk – din resurs


Genom åren har vi knutit kontakter och odlat relationer som vi är stolta över, både med våra partners och kandidater. Det är människor som är kärnan i vår verksamhet. Genom transparens och nära kommunikation förvaltar vi förtroendet vi fått. Vår rekryteringsprocess säkerställer kvalitet och likabehandling.

Årets rekryteringsföretag?

Vi är stolta och hedrade över att stå som finalist i årets upplaga av Recruitment Awards.

Nexer Recruit var nominerade i kategorin “Årets rekryteringsföretag” där juryn tar hänsyn till följande kriterier:

– Nytänkande lösningar

– Bra personalpolicy

– Kundservice

Kandidatupplevelsen i centrum

VAD SÄGER KANDIDATerNA VI TRÄFFAr?

Stefan Larsson gjorde ett grymt jobb. Han var tydlig och proffsig. Gav intrycket av att vara väldigt kunnig och ställde rätt frågor för tjänsten men framför allt, han fick mig att känna mig Trygg. MIN UPPLEVELSE ÄR INTE ANNAT ÄN POSITIV. JAG SKULLE ABSOLUT KUNNA TÄNKA MIG ATT ANVÄNDA NEXER I MIN NUVARANDE ROLL OM BEHOV SKULLE UPPSTÅ.

Kandidat, Chefsrekrytering Skövde

DET VAR EN VÄNLIG OCH PROFFSIG PROCESS FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.”

Kandidat, IT-rekrytering Skövde

HADE EN PÅGÅENDE DIALOG MED ANSVARIG REKRYTERARE SOM HELA TIDEN HÖRDE AV SIG OCH INFORMERADE OM HUR PROCESSEN SKULLE FORTLÖPA. PROFFSIGT HELA VÄGEN! 5/5

Kandidat, IT- rekrytering Skövde

Mycket professionell rekrytering och en mycket bra profilbeskrivning på vad som efterfrågas av kandidaten. Bra intervjuer och fantastisk återkoppling under processen.

Kandidat, Chefsrekrytering Skövde

Rekrytering

NÅGRA ORD FRÅN Våra kunder

ThunBOLAGEN

Genom Nexer Recruit och Stefan Larsson har vi hittat en lokal, lyhörd och smidig samarbetspartner som levererat.

I vår rekryteringsprocess kan vi koncentrera oss på första delen att beskriva tjänsten inklusive kravspecifikation samt avslutande intervjuer. Sök- och första urvalsarbetet har fungerat bra och detta har passat oss med tillfredställande utfall.

IDC WEST SWEDEN

I rekryteringsarbetet inför ny VD i IDC West Sweden AB valde styrelsen att samarbeta med Nexer Recruit och Magnus Fagerberg.

Vi kunde konstatera en snabb och smidig process i kombination med ett proffesionellt handläggande. Viktigast av allt måste dock vara den höga precision i urvalet av kandidater som Magnus levererade vilket i sin förlängning resulterade i en lyckad och kostnadseffektiv rekrytering…dessutom är killen väldigt trevlig.

KONVEX

Vi har haft stor framgång i samarbetet med Nexer Recruit i våra rekryteringsprocesser.

De har på ett enkelt sett identifierat våra önskningar och behov i samband med ny rekryteringar av nya medarbetare. Detta gäller såväl chefstillsättningar, specialister och övriga anställningar.

Linda Lundberg, VD Konvex  

Skövde Energi Ab

Skövde Energi förser boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi på Nexer Recruit har genom åren varit en partner till Skövde Energi och tillgodosett deras rekryteringsbehov inom ett flertal olika tjänsteområden. Här fick vi det stora förtroendet av VD och ledningsgrupp att rekrytera en produktionschef till deras verksamhet.

Chefsrekrytering

Är interim Rätt lösningen för dig?

Ordet interim är latin och betyder ”tills vidare” och är ett affärsområde som växer alltmer på marknaden.

Behöver din organisation en snabb förändring? Har något oförutsett skett, eller vill ni vitalisera med en tillfällig ledning? Ibland är agila och snabba interimslösningar det bästa sättet framåt.

Magnus Fagerberg, Sales Officer och regionschef i Skövde, ger sin syn på interimslösningar – både som strategi för tillväxt och som svar på oväntade händelser.

Vi REkryterar den kompetens du behöver inom olika branscher och Områden

Industri/Produktion

Produktionsledare
Projektledare
Produktionsassistent
Kvalitétskoordinator
Driftledare

Ekonomi & Finans

Säljare
Ekonomer
Key Account Manager
Affärsutvecklare
Marknadskoordinator

HR & LÖN

HR Administratör
Lönespecialist
Projektledare
Talent Acquisition

Administration

Kundrådgivare
Office manager
Executive assistent

IT/TECH

Specialister
Programmerare
Arkitekter
Utvecklare
Chefer

VI FINNS DÄR DU ÄR

Nexer Recruit Skövde är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd.
Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom Skaraborg. Genom Nexer Group har vi tillgång till den vassaste kompetensen och toppkandidaterna du söker.

Vi värdesätter det personliga mötet. Kom över på en fika eller så kommer vi gärna och besöker er!

Ring eller maila så bokar vi ett möte.

Nexer Recruit Skövde
Långgatan 20

Tel: +46 730429034
Mail: magnus.fagerberg@nexergroup.com

CHEFSREKRYTERING SKÖVDE

REkrytera Hållbart

På Nexer Recruit är vi specialister på chefsrekrytering, vilket märks av att vi får förnyat förtroende från våra kunder, även på platser långt utanför Skövde och Skaraborg. Eftersom rekrytering är det vi brinner för vet vi att det inte är en snabb lösning ni behöver, utan ett långsiktigt hållbart alternativ. Vi kommer att göra vårt yttersta för att förstå just er verksamhet och behov för att kunna presentera de mest lämpade kandidaterna, någon som kan lyfta er verksamhet till nästa nivå.

Vårt breda nätverk, som sträcker sig bortom Skövde till omkringliggande orter, i kombination med intensiv search gör att vi har goda chanser att hitta den bästa lösningen för er verksamhet. Dessutom arbetar vi aktivt med hemvändare, vi försöker således få kunniga kandidater tillbaka till länet och till företagen runtomkring, likväl som vi försöker locka talanger från storstäderna. Vi vet vad som krävs för att vinna kampen om de vassaste talangerna!

Att få möjligheten att hjälpa ert företag med en rekrytering innebär ett stort förtroende, något som vi tar på stort allvar. Vi vet vilka konsekvenser och kostnader som en felrekrytering medför, därför är vi måna om att de toppkandidater vi presenterar för ett chefsjobb är optimala för er verksamhet, både nu och framöver. För att garantera en så bra rekryteringsprocess som möjligt använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering och vi arbetar värdegrundsbaserat. Det innebär att kandidaterna vi presenterar passar in i er verksamhet och känner igen sig i era värdegrunder.

Chefsrekryteringar är en känslig process, därför erbjuder vi största möjliga diskretion. Utifrån er verksamhets behov finns möjligheten att genomföra rekryteringen ”undercover”, antingen delvis eller under hela processen fram tills kontrakt är påskrivet. Vi garanterar trygghet under processen, både för er verksamhet och för kandidater. Vår ambition är att skapa ett långsiktigt samarbete, vilket gör att vi kan vara en strategisk samarbetspartner till er i fler frågor än enbart rekryteringar.

VILL DU VETA MER?

Fyll i formuläret för ett kostnadsfritt samtal. Vi lyssnar in ditt komptensbehov och berättar hur vi kan hjälpa dig.

Du får svar inom 24 timmar.
Vi hörs!

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Vi arbetar också hårt för att värna miljön och minska våra utsläpp.

Vi kallar CSR-arbetet för Nexer Cares, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen.

Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

ChefsRekrytering Skövde

Att identifiera och bedöma framtidens kompetens, så att du kan hitta den bästa ledaren för ditt företag, är en konst.

Läs om hur du gör rätt från start, prioriterar kompetenserna och behåller riktningen för en framgångsrik process.

Lär dig mer om Kompetensprofiliering