Rekrytering Malmö | Strategisk rekryteringspartner | Nexer Recruit
Skip to content
TEchRekrytering på högsta nivå

Nexer Recruit Malmö

Artan Bitiqi
Rekryteringskonsult – Nexer Recruit Malmö


artan.bitiqi@nexergroup.com

contact person

Vill du anställa södra Sveriges grymmaste personer inom Tech och Engineering? Söker du specialister eller ledare för din organisations framtida utveckling?

I rekryteringsprocessen fungerar vi som din strategiska partner. Vi är experter på att lösa komplexa roller till affärskritiska positioner. Ta del av vår långa erfarenhet och vårt unika kandidatnätverk.

Datadrivna insikter

med oss kan du lita på resultat

Vad kännetecknar en rekryteringsprocess med oss? För det första; öppen kommunikation och transparens. Det är vårt ansvar att verkligen förstå ditt kompetensbehov och din organisations struktur, kultur och framtida riktning. Något som våra partners och kandidater värdesätter stort är att vi ger en sann och trovärdig bild – från båda perspektiven. För oss är det en självklarhet. En öppen och transparent process är en förutsättning för alla inblandade att fatta beslut på rätt grunder. Det vinner alla på i längden.

För det andra; ett starkt engagemang. Vi har en genuin önskan att göra en så bra rekrytering som är möjlig, både för dig som kund och för våra kandidater.

Så, vad kan du förvänta dig när du rekryterar med oss på Nexer Recruit?

– Vi lyckas med 88% av tillsättningarna för våra komplexa roller, t.ex. seniora Tech/IT specialister och chefer.

– Det tar i snitt 79 dagar från avtalssignatur med oss, till signerat anställningsavtal med kandidat.

– Kandidatnöjdheten ligger i snitt på 82% (branschen 64,5 %).

– 93% av våra kunder rekommenderar oss.

Kontakta oss om du önskar samarbeta med någon som inte bara är en leverantör, utan även en strategisk partner.

rekryteringsprocessen

Search and the city

Vi vet att din viktigaste framgångsfaktor är extraordinära medarbetare; fantastiska lösningar kräver fantastiska människor. Vi hittar de bästa och är vana att bygga starka team. Search är en stor del av vårt arbete under rekryteringsprocessen. I alla våra uppdrag scoutar vi aktivt marknaden och rekryterar passiva kandidater.

För att du ska kunna rekrytera rätt talang tillhandahåller vi både ett unikt nätverk och djup kunskap. Vi har resurserna för att din organisation ska kunna möta framtidens utmaningar och attrahera problemlösarna som verkligen gör skillnad. Vi ser till att kandidaterna vi presenterar är passionerade, engagerade och villiga att arbeta hårt för att hjälpa ditt företag att nå sina mål.

Strategisk rekrytering Malmö

Våra Specialistområden

IT/TeCH rekrytering Malmö

Vårt kärnområde är roller inom IT/Tech, oavsett bransch och komplexitet.

Hur påverkar AI, IoT, digitala tvillingar, AR, maskininlärning den affär ni har idag- och den kompetens ni behöver imorgon? Har ni investerat tillräckligt i datasäkerhet för att säkra er integritet och era kunders förtroende?

Vi säkerställer att du har rätt kompetens för morgondagen. Den är redan här.Engineering

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera inom Engineering. Techutvecklingen bäddar för nya möjligheter kring effektivitet, automatisering och kommunikation.

Kontakta oss för rekrytering inom tillverkande industrier, processindustri, Life Science och R&D.

Chefsrekrytering Malmö

Att rekrytera ledare är en affärskritisk process.

Vi rekrytera chefer och ledare inom samtliga funktioner. Vi har finslipat vår process och erbjuder ett strategiskt partnerskap där vi vågar utmana och kravställa. Headhunting är för oss en självklarhet!

Industri 5.0

Tech+ innovation = hållbara lösningar.
Vi jobbar med den senaste utvecklingen av industriella produktionsprocesser och intergrationen av den senaste tekniken.

Människors kreativitet och expertis i kombination med digitaliseringen och automatisering revolutionerar på bred front. Diskutera lösningar med oss.

BIOTECH

Letar du efter Life Science-kompetens eller vill arbeta på bolag inom Pharma-, Food-, Bio- eller Medtech?

Vi kvalitetssäkrar kompetensen för att du ska kunna arbeta med högteknologiska och komplexa metoder, vare sig det gäller forskning, produktutveckling eller klinisk prövning .

Internationell Rekrytering

Vi har kontor i Malmö, men vårt nätverk sträcker sig över hela världen. Vi har kontakter och samarbeten med företag och talanger, främst i Europa men även i Asien, Mellanöstern och USA.

Vi hjälper kunder att rekrytera kandidater både till och från Sverige.

Tough Love

Vad är en strategisk rekryterings-partner?

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund.

Vi vill lägga pusslet och förstå vad som driver er. Hur är er organisation uppbyggd? Vart är ni på väg? Vad är det som är viktigt på riktigt? Vi gör vårt yttersta för att att kompetensprofilen ska bli så spetsig och träffsäker som möjligt. Ambitionen är att förstå, förutsättningen för det är att vi ifrågasätter och utmanar. Kalla det tough love.

Vi arbetar noggrant för att förstå dina behov och hitta människor som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också passar in hos just er. För att vi ska kunna representera er som arbetsgivare på det bästa sättet för framtida medarbetare är vi inte leverantörer- vi är din strategiska samarbetspartner.

NEDERMAN expanderar

JOIN THE CLEAN AIR REVOLUTION

Vill du utveckla din karriär inom ett område som verkligen gör skillnad? Nederman är en global branschledare inom miljöteknik som formar framtiden för ren luft. Här skapas lösningar som påverkar på riktigt, med kunskap och passion som drivkraft.

Snart öppnar Nederman dörrarna till en ny innovations- och produktionsanläggning i Helsingborg. Var med från start! 

Thule

It is obvious that Nexer Recruit takes pride in delivering quality. By understanding the role and the profile required to fulfill that role, Nexer Recruit has helped Thule Group with a number of recruitment processes. The result has been great both for Thule Group and our new colleagues.
 
Nexer Recruit are transparent and provide excellent follow up throughout the whole process which builds confidence and trust.


Daniel RönnertzVice President IT & Business Applications at Thule Group

NEDERMAN

Att jobba med Nexer Recruit har varit en positiv erfarenhet rakt igenom!

Johanna och Artan har alltid varit proaktiva och flexibla i vårt samarbete. De har tydligt flaggat problem i rekryteringen och varit aktiva att hitta lösningar som leder framåt. Jag uppsakttar verkligen deras uthållighet och engagemang, att får rätt kandidat för Nederman på plats.


Eva Carin Svensson, Senior Vice President Human Resources Nederman

BoscH

Vi har använt oss av Nexer Recruit vid flertalet rekryteringar. De har på ett bra sätt satt sig in i vad rollen innebär, vad teamet önskar och lyssnat lyhört på våra önskemål kring samarbetet.

De har sen tidigare stor och djup kunskap kring de profilerna vi söker och därmed underlättar det arbetet. Vi är mycket nöjda med deras arbete hittills.Martin Samuelsson, Rekryteringsansvarig Bosch R&D Lund

DIGITAL SYNLIGHET

Bryt igenom Bruset

Har du sett oss på LinkedIn? Här har vi satsat på att bygga starka relationer med våra kandidater. Vi är stolta över vårt omfattande community på plattformen, där Nexer Recruits inlägg kan nå uppemot 300 000 visningar. Genom att dela med oss av vår kunskap och ta ställning i frågor som ligger oss varmt om hjärtat strävar vi efter att tydligt kommunicera vilka vi är, och i förlängningen vilka vi representerar.

Förutom vårt fokuserade arbete med sociala medier har vi under de senaste åren också satsat på målgruppsinriktad annonsering. Med hjälp av AI- segmentering har vi förfinat och ringat in kommunikationen till kandidaterna vilket har lett till att:

62

% högre andel kvinnor söker våra tjänster än snittet
på andra rekryterings- och bemanningsbolag inom IT/Tech

(42% kvinnor vs 27% kvinnor)

33

% fler ansökningar via sociala medier än våra kollegor i branschen

15000

följare på linkedin

”Att få stötta kandidater på sin resa till ett nytt jobb och samtidigt hjälpa rekryterande chefer att hitta rätt kompetens till just sin verksamhet – det är det bästa med att arbeta som rekryteringskonsult.”

Johanna Värmfors, Rekryteringskonsult Nexer Recruit Malmö

MÖt BUSINESS MANAGER DAVID SVENSSON

Som Business Manager är Davids huvudfokus att expandera Nexer Recruits kundportfölj. Han håller örat mot marknaden för att förstå kundernas behov och säkerställer att vårt erbjudande alltid är aktuellt och relevant.

Ta kontakt för en dialog hur vi på Nexer Recruit kan stötta er i era rekryteringsprocesser. Du når David på

mail: david.svensson@nexergroup.com

I teknikutvecklingens EPicentrum

Vi är en del av Nexer Group

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. Några av världens största och mest krävande bolag förlitar sig på Nexers engagemang och expertis inom digital transformation, artificiell intelligens, IT och FoU.

Nexer har 2800 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 12 000 medarbetare i 18 länder.

Kandidaterna har ordet

Det här var en av de bästa processerna jag varit i. Jättemycket Kudos till Jenny som höll ihop det på ett superbra sätt.

Kandidat, Chefsrekrytering Malmö

Jag hade att göra med Björn som fick hela processen att vara mycket behaglig, Även fast jobbsökande kan vara jobbigt

Kandidat, Rekrytering inom Engineering Malmö

Both Johanna and Jenny have been taking care of the process and checking how I was feeling as well as maintaining a very good flow of information.

Kandidat, IT/Techrekrytering Malmö

JAg har Blivit mycket bra bemött och omhändertagen av den Rekryterare jag varit i kontakt med!

Kandidat, IT/Techrekrytering Malmö

Vi hittar specialisten du söker

IT

Test Engineer
Embedded developer
Software Engineer AI
Application Engineer
IT Architect
Cloud Engineer
Backend developer
Frontend developer
Fullstack developer
Java developer
QA tester
Enterprise Architect
ERP Specialist
Team Lead
DevOps Engineer
IoT

Engineering

Process Safety Engineer
PLC programmer
Field Service Technician
Maintenance Engineer
R&D Engineer
Production Engineer
Mechanical Engineer
Automation Engineer
Process Engineer
Project Manager
Project Engineer
Application Engineer
Quality Engineer
Manufacturing Engineer
Lab Engineer
Continuous Improvement Engineer
Production Engineer

Management

COO
CEO
Project Manager
Site Manager
Business Controller
CMO
Head of Production
IT-Manager
Sales Manager
Head of Logistics
Product Manager
Technical Product Manager
CTO
Head of Quality

R&D

Head of Textile development
Fiber Expert
Battery cell Engineer
Battery technology engineer
Polymer Engineer
Product Specialist
Process Engineer


REkrytera i Malmö

vI ses vid dockan

Välkommen till vårt kontor vid Dockan i Malmö.

Vill du spana in hur vi har det? Kom in på en kaffe!

Hör av dig till

Artan Bitiqi, Teamlead och Rekryteringskonsult Nexer Malmö

Tel: +46 723612844
Mail: artan.bitiqi@nexergroup.com

Strategisk rekrutteringspartner

Rekruttering i Øresunds-regionen? Selvfølgelig

Er du på udkig efter de bedste talenter inden for tech, ingeniørarbejde eller biotech? Har du brug for eksperter eller ledere, der kan drive din organisations fremtidige udvikling? Vi har specialiseret os i at finde og ansætte kandidater til komplekse og forretningskritiske stillinger.

Vi er din strategiske partner i rekrutteringsprocessen. Drag fordel af vores omfattende erfaring og unikke kandidatnetværk i Øresundsregionen.

Tighta samarbeten

För att lyckas rekrytera de svåraste rollerna inom IT/Tech och Engineering jobbar vi tight inom vårt team på Nexer Recruit Malmö. Vi är ofta två rekryteringskonsulter i rekryteringsprocesserna. Varför då? Vi får ett bra flow, vi effektiviserar och vi bollar de bästa lösningarna med varandra. En av våra viktigaste funktioner inom rekrytering är att bygga effektiva team. Vi lever som vi lär.

Som ett kvitto på våra resultat blev vi som team nominerade till “Delivery of the Year in Europe” på Nexer Awards i Åre 2023.

Rekrytera rätt Specialist

Nu REKRYTERAR VI INOM BIOTECH

Med stolthet och glädje öppnar vi dörrarna till vårt nya specialistområde: Biotech. Vår styrka ligger i att förena vår omfattande erfarenhet av rekrytering av toppkompetens inom IT/Tech med en förståelse för de unika specialistkraven inom Biotech.

Få branscher genomgår en lika dynamisk utveckling som Biotech, där ny teknik spelar en avgörande roll för att driva innovation inom områden som Pharma, Hälsa, Miljö, Livsmedel och Industri.

Att hjälpa våra kunder göra skillnad och bidra till att lösa några av vår tids största utmaningar ser vi som en ära.

RECRUITMENT AWARDS

Vi är stolta och hedrade över att stå som finalister i årets upplaga av Recruitment Awards, en gala som anordnas av branschen.se och lyfter betydande insatser inom rekryteringsbranschen.

Nexer Recruit är finalister i kategorin “Årets rekryteringsföretag”. Juryns motivering lyder:

Med stor proffsighet och snabb information till såväl kund som kandidat strävar Nexer Recruit efter högsta möjliga kvalitet.

Med sin breda kunskap och kompetens lyckas man få kandidaterna involverade och trygga i varje del av processen.
Kunderna säger: Proffsigt och samtidigt personligt och vänligt.

Detta sammantaget kännetecknar Nexer Recruit som det nära, varma och engagerade rekryteringsbolaget där varje rekrytering utförs med en tydlig ambition att skapa en bättre framtid för både kandidaten och kunden.”

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang.

Vårt fokusområde under 2023 är Hållbarhet, där vi är en medlem av FN:s hållbarhetsinitiativ United Nations Global Compact. 

Nexer Cares är våra CSR- initiativ, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen.

Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

VÅGA PRATA PENGAR

Viktigt för de flesta, känsligt för vissa. Vi pratar gärna lön tidigt i rekryteringsprocessen. Varför? Jo, för att undvika överraskningar senare. Vi vill att både kandidaten och arbetsgivaren ska vara nöjda med lönen.

Så, vilka faktorer påverkar mest? Utbildning och erfarenhet, skulle de flesta säga. Rekryteringskonsult Johanna Värmfors har 4 helt andra faktorer på sin lista över vad som spelar roll. Läs om vilka!

VåGA PRATA PENGAR

VILL DU VETA MER? 

Berätta om dina kompetensbehov så återkommer vi om hur vi hjälper dig på bästa sätt.