Rekrytering Borås | Framgång med rätt kompetens | Nexer Recruit
Skip to content
EXPERTIS SOM GÖR SKILLNAD

Nexer Recruit BORÅS

I hjärtat av Borås, där entreprenörsandan flödar och innovation är en tradition, hittar du Nexer Recruit. Ditt lokala rekryteringsbolag med global räckvidd.

Vi ser individen och fokuserar på teamet.

Janin Perez
Rekryteringskonsult


janin.perez@nexergroup.com

contact person
REKRYTERING BORÅS

LOKAL STYRKA, GLOBAL RÄCKVIDD

Vi vill bygga hållbara samarbeten med våra kunder. Genom att lära känna er, förstå era utmaningar, er struktur och er företagskultur ser vi helheten.

Som strategisk rekryteringspartner kommer vi utmana dig. Vi gillar tydlig och rak kommunikation och vi väjer inte för att ibland ställa frågor som kräver eftertanke. Vårt mål är att du och din organisation ska lyckas- både här och nu men också på sikt.

Vår passion är att föra samman människor och skapa möjligheter. Vi har sedan 2014 framgångsrikt hjälpt företag med rekryteringar inom olika branscher; från små till stora aktörer- både nationellt och internationellt.

Kontakta oss om du önskar samarbeta med någon som inte bara är en leverantör, utan även en strategisk rekryteringspartner.

IT/TECH REKRYTERING BORÅS

NÄRHET TILL EXPERTIS SOM GÖR SKILLNAD

Tech förändrar arbetsmarknaden. Den digitala transformationen har ökat efterfrågan på IT- och techspecialister vilket har lett till att det råder brist på kompetens. Samtidigt har de flesta företag varken har tid, kunskap eller det nätverk som krävs för att framgångsrikt attrahera och engagera starka IT- och techkandidater.

Rekrytering av specialister med fokus på digital utveckling och innovation är i många fall en avgörande faktor som starkt bidrar till att driva din affär framåt.

Rekrytera strategiskt genom att ta del av vår expertis: Vi vet vad som krävs för att attrahera och engagera dessa högt eftertraktade personer. I en värld som ständigt utvecklas är det viktigt att vara steget före. Som en del av Nexer-familjen, som har sitt ursprung i Sigma, befinner vi oss mitt i techutvecklingens epicentrum. Vi har en unik förmåga att förutse framtidens kompetensbehov samtidigt som vi genom vår kompetens kan föra dialogen på rätt nivå i vårt möte med kund och kandidat. Vi är helt enkelt specialister på att rekrytera specialister.

Genom närheten till Nexer Recruits huvudkontor på Lindholmen, Göteborgs techhub, har du tillgång till vår starka plattform och expertis.

Strategisk rekrytering i Borås

Våra Specialistområden

IT/TeCH rekrytering BORÅS

Vårt kärnområde är roller inom IT/Tech, oavsett bransch och komplexitet.

Vi hjälper dig att attrahera toppkandidater med rätt kompetensprofil och skapa en strategi för att möta morgondagens utmaningar.INKÖP & Logistik

Är du på jakt efter en ny stjärna inom inköp, logistik eller Supply Chain?

Vi har kompetensen att tillsätta rätt person på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål och växa med rätt personer.

Chefsrekrytering BORÅS

Vi förstår att en organisation är så stark som dess ledare. Vår specialitet är att tillsätta affärskritiska ledningsroller som leder ditt företag mot framgång.

Vi ser till att den kandidat vi rekryterar är en perfekt match för din verksamhet, både nu och i framtiden. Att göra rätt rekrytering är avgörande och vi tar det ansvaret på största allvar.

Marknad & Sälj

Behöver din marknadsavdelning tänka nytt eller behöver din verksamhet en riktigt duktig säljare?

Oavsett om det handlar om en försäljningschef, teknisk säljare eller er strategiska kommunikation har vi kandidaterna som passar er.

Second Opinion

Rekryterar du själv? Ta stöd av oss i processen. Få perspektiv och nya infallsvinklar på ditt rekryteringsbeslut.

Vi erbjuder tester, second opinions och bakgrundskontroller.

Engineering

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera inom Engineering. Techutvecklingen bäddar för nya möjligheter kring effektivitet, automatisering och kommunikation.

Kontakta oss för rekrytering inom tillverkande industrier, processindustri, Life Science och R&D.

Framtidens handel

RAdikala insikter

Vi lever just nu i en tid där handeln förändras radikalt. Skiftet kan beskrivas som den tredje revolutionen inom handel, och de kommande tio åren kommer att se radikala förändringar relaterat till ny teknik och nya teknikbaserade affärsmodeller.

På Nexer är vi dedikerade till att förstå vart handeln är på väg och utveckla tekniska lösningar för en bättre framtid. Vi har tillsammans med Kairos Future, som är experter på omvärldsanalys och framtidsbaserad strategi, tagit fram en framtidsrapport, Radical Retail 2030, där vi målar upp bilder av hur branschen sannolikt kan se ut under de närmaste 10-15 åren.

Rapporten är baserad på Kairos Futures International TrendWatch, där mer än 100 trender och tidiga fenomen har identifierats, resultat från en workshop med Nexers Retail Advisory Board och intervjuer med handelsexperter och ledare från Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Storbritannien, Norge och Österrike.

LÄS OM
  • 5 förändringar som kommer att definiera handeln under de närmaste 10-15 åren.
  • 19 teknologier som är nyckeln till handelsrevolutionen.
Unikt Nätverk- Specialister på Search

EN VÄV AV RELATIONER

Relationerna till våra kunder och kandidater är hjärtat i vår verksamhet. Vi är stolta över att under åren ha skapat ett unikt nätverk av specialister. Det är detta nätverk som är ryggraden i processen när det gäller att identifiera och anställa rätt person för din organisation.

Utöver vårt nätverk så innehåller varje rekryteringsprocess search. Vi letar upp aktivt upp och headhuntar de kandidater som är mest kvalificerade för rollen.

Digital synlighet- vi når kompetensen

Bryt igenom Bruset

Har du sett oss på LinkedIn? Här har vi satsat på att bygga starka relationer med våra kandidater. Vi är stolta över vårt omfattande community på plattformen, där Nexer Recruits inlägg kan nå uppemot 300 000 visningar. Genom att dela med oss av vår kunskap och ta ställning i frågor som ligger oss varmt om hjärtat strävar vi efter att tydligt kommunicera vilka vi är, och i förlängningen vilka vi representerar.

Förutom vårt fokuserade arbete med sociala medier har vi under de senaste åren också satsat på målgruppsinriktad annonsering. Med hjälp av AI- segmentering har vi förfinat och ringat in kommunikationen till kandidaterna. Oavsett roll och komplexitet- vi når kompetensen du behöver.

62

% högre andel kvinnor söker våra tjänster än snittet
på andra rekryterings- och bemanningsbolag inom IT/Tech

(42% kvinnor vs 27% kvinnor)

33

% fler ansökningar via sociala medier än våra kollegor i branschen

155

följare på linkedin

Förtroende är grunden för ett lyckat samarbete

Det är grymt när det viktigaste i ens jobb även är det roligaste. Rekryteringskonsult är ett levande bevis på hur vi jobbar. Relationerna till våra kunder och kandidater är hjärtat i vår verksamhet.

De 3 viktigaste beståndsdelarna?
 
Att lyssna in:
Förmågan att lyssna uppmärksamt är a och o i en framgångsrik rekryteringsprocess. Genom att förstå kundens nyanserade krav och kandidaternas ambitioner banar vi väg för skräddarsydda matchningar.
 
Kommunikation:
Transparent och rak process.
 
Långsiktighet:
Vi främjar partnerskap som sträcker sig bortom en enskild anställning. Det handlar om att vara en pålitlig rådgivare genom hela rekryteringsresan och även ett strategiskt bollplank inför framtida rekryteringar.

PArtnerskap på riktigt

För oss är det oerhört viktigt att rekryteringen blir rätt. Både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Nu och på sikt. Därför är vi måna om att lära känna dig som kund.

Vi vill lägga pusslet och förstå vad som driver er. Hur är er organisation uppbyggd? Vart är ni på väg? Vad är det som är viktigt på riktigt? Vi gör vårt yttersta för att att kompetensprofilen ska bli så spetsig och träffsäker som möjligt. Ambitionen är att förstå, förutsättningen för det är att vi ifrågasätter och utmanar. Kalla det tough love.

Vi arbetar noggrant för att förstå dina behov och hitta människor som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också passar in hos just er. För att vi ska kunna representera er som arbetsgivare på det bästa sättet för framtida medarbetare är vi inte leverantörer- vi är din strategiska samarbetspartner. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

Mycket bra kommunikation under hela processen.

Kandidat, IT/Techrekrytering

Jag tycker att agerandet har varit föredömligt hela vägen‘.

Kandidat, chefsrekrytering

Processen fungerade bra. Jag fick ett väldigt bra intryck.

Kandidat, rekrytering Engineering

Supernice bemötande och återkom som lovat. talade för mig och allt fungerade fint.

Kandidat, IT/Techrekrytering

Vi hittar specialisten du söker

IT/TECH

Test Engineer
Embedded developer
Software Engineer AI
Application Engineer
IT Architect
Cloud Engineer
Backend developer
Frontend developer
Fullstack developer
Java developer
QA tester
Enterprise Architect
ERP Specialist
Team Lead
DevOps Engineer
IoT

Engineering

Process Safety Engineer
PLC programmer
Field Service Technician
Maintenance Engineer
R&D Engineer
Production Engineer
Mechanical Engineer
Automation Engineer
Process Engineer
Project Manager
Project Engineer
Application Engineer
Quality Engineer
Manufacturing Engineer
Lab Engineer
Continuous Improvement Engineer
Production Engineer

Management

COO
CEO
Project Manager
Site Manager
Business Controller
CMO
Head of Production
IT-Manager
Sales Manager
Head of Logistics
Product Manager
Technical Product Manager
CTO
Head of Quality

R&D

Head of Textile development
Fiber Expert
Battery cell Engineer
Battery technology engineer
Polymer Engineer
Product Specialist
Process Engineer

MARKNAD och SÄLJ

Säljare
Ekonomer
Key Account Manager
Affärsutvecklare
Marknadskoordinator 

INKÖP, LOGISTIK och SUPPLY CHAIN

Supply Chain Manager
Supply Chain Coordinator
Transportkoordinator 
Logistikkoordinator
Claim Specialist
Orderhandläggare 

Rekrytera i Borås

Välkommen till vårt kontor i hjärtat av Borås. Du hittar oss på vid Stora Torget, Österlånggatan 40.

Boka in ett möte rekryteringskonsult Janin Perez och berätta om ditt rekryteringsbehov så hittar vi lösningen som bäst passar dig och din organisation.

Rekryteringskonsult Janin Perez
mail: janin.perez@nexergroup.com
tel: 0708120457

I teknikutvecklingens EPicentrum

Vi är en del av Nexer Group

Nexer är ett globalt teknikföretag med rötter i svensk entreprenörsanda och innovationskraft. Några av världens största och mest krävande bolag förlitar sig på Nexers engagemang och expertis inom digital transformation, artificiell intelligens, IT och FoU.

Nexer har 2800 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 12 000 medarbetare i 18 länder.

RECRUITMENT AWARDS

Vi är stolta och hedrade över att stå som finalister i årets upplaga av Recruitment Awards, en gala som anordnas av branschen.se och lyfter betydande insatser inom rekryteringsbranschen.

Nexer Recruit är finalister i kategorin “Årets rekryteringsföretag”. Juryns motivering lyder:

Med stor proffsighet och snabb information till såväl kund som kandidat strävar Nexer Recruit efter högsta möjliga kvalitet.

Med sin breda kunskap och kompetens lyckas man få kandidaterna involverade och trygga i varje del av processen.
Kunderna säger: Proffsigt och samtidigt personligt och vänligt.

Detta sammantaget kännetecknar Nexer Recruit som det nära, varma och engagerade rekryteringsbolaget där varje rekrytering utförs med en tydlig ambition att skapa en bättre framtid för både kandidaten och kunden.”

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och mångfald. Det är grunden i vårt samhällsengagemang.

Vårt fokusområde under 2023 är Hållbarhet, där vi är en medlem av FN:s hållbarhetsinitiativ United Nations Global Compact. 

Nexer Cares är våra CSR- initiativ, för att vi bryr oss och vill göra skillnad.

Våra CSR-initiativ

KOmpetensbaserad Rekrytering

Vi rekryterar inte på känsla. Genom kompetensbaserad rekrytering kvalitetssäkrar vi processen.

Vi utgår från en väl analyserad kravprofil där vi tillsammans identifierar de kompetenser som är avgörande för att lyckas i rollen.

läs mer om vår process

VÅGA PRATA PENGAR

Viktigt för de flesta, känsligt för vissa. Vi pratar gärna lön tidigt i rekryteringsprocessen. Varför? Jo, för att undvika överraskningar senare. Vi vill att både kandidaten och arbetsgivaren ska vara nöjda med lönen.

Så, vilka faktorer påverkar mest? Utbildning och erfarenhet, skulle de flesta säga. Rekryteringskonsult Johanna Värmfors har 4 helt andra faktorer på sin lista över vad som spelar roll. Läs om vilka!

VåGA PRATA PENGAR

Vill du veta mer?

Berätta om dina kompetensbehov så återkommer vi om hur vi hjälper dig på bästa sätt.