Recruit stories | Kunskap och Inspiration | Nexer Recruit
Skip to content

RECRUIT STORIES

Passion for people

Söker du inspiration? Vill du läsa vår blogg, kolla in ett kundcase eller se vad som händer hos oss på Nexer Recruit? Det här är Recruit Stories. Här har vi samlat ämnen som ligger oss varmt om hjärtat.
Varje ny rekrytering, varje nytt möte ger oss nya insikter. Vi har byggt upp en kunskapsbank, den delar vi gärna med oss av.

Är du Nyfiken på Oss?

Vi är Nexer Recruit och vi älskar att föra samman människor. Spännande, och ibland oväntade, möten som bär frukt och där nya möjligheter öppnas upp. Det är vår passion som vi lever och andas varje dag. Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden. 
Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att möta morgondagens utmaningar. 

CHEFSREKRYTERING – FRAMTIDENS LEDARE 
Söker du en ny chef till din organisation? En ledare som tänker nytt och driver din verksamhet i rätt riktning? Nexer Recruit hjälper dig tillsätta affärskritiska roller som starkt bidrar till framgångar i ditt företags nutida verksamhet och framtida affärsmål. 
Chefsrekrytering är en strategisk funktion som har direkt påverkan på din verksamhet. Inte minst när det gäller nyckelpositioner på hög nivå. 
Hittar du rätt kandidat till din organisation kan den personen få din verksamhet att blomstra. Om det däremot blir fel kan effekten bli den totalt motsatta. Det blir en dyr historia, inte bara ekonomiskt utan även ur ett verksamhetsperspektiv. Därför är vi extremt måna om att de toppkandidater vi lyfter fram till chefsjobb är optimala för just din verksamhet. Nu och framåt. 

IT/TECH REKRYTERING – ALLA VILL HA TECH-SPECIALISTER. NU. 
Erfarna specialister inom IT och Tech är hett eftertraktade på arbetsmarknaden. Den digitala utvecklingen har lett till en enorm efterfrågan på kompetens inom dessa områden. Konkurrensen är stenhård. 
De flesta företag har varken tid, kunskap eller det nätverk som krävs för att framgångsrikt attrahera, engagera och konvertera starka IT- och Techkandidater. Samtidigt är rekrytering av specialister med fokus på digital utveckling och innovation en avgörande faktor som starkt bidrar till att driva din affär framåt. Det ställer höga krav på att rekryteringskonsulten har förståelse för verksamhetens behov, förstår kandidaternas kompetens och kan föra dialogen på rätt nivå. 

VI HJÄLPER DIG LIGGA STEGET FÖRE. 
Nexer Recruits rekryteringsteam är experter på just detta, IT- och Techrekrytering. Vi hjälper dig att ligga steget före. Vår unika position mitt i teknikutvecklingens epicentrum ger oss djupa insikter i framtidens kompetensbehov. Med andra ord – vi talar samma språk som våra kandidater och partners. Det gör att vi kan möta förväntningarna du och din verksamhet har och matcha detta med kandidatens erfarenhet och ambitioner. En förutsättning för en lyckad rekryteringsprocess.  
Nexer Recruit är ditt personliga rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde, Malmö, Helsingborg och Borås men rekryterar även internationellt. Genom Nexer Groups övriga kontor täcker vi upp resten av världen.