Nexer Recruits VD vinner Leaders Alliance Hederspris | Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
28 MAJ 2024

NEXER RECRUITS VD Vinner Leaders Alliance Hederspris

Nytänkande Ledarskap

Vår VD Susanne Hjälmered sticker ut. Med en bakgrund som biokemist, och med mångårig erfarenhet inom försäljning och rekrytering var hon med och grundade Nexer Recruit 2014.

Med drygt 20 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen och mer än 400 genomförda rekryteringar av ledare och specialister inom techsektorn är Susannes ledarskap djupt rotad i praktisk erfarenhet; ständigt med örat mot rälsen, entreprenörskap i DNA:t och mod att leda framåt.

Som en del av Leaders Alliance, ett chefsnätverk för nytänkande ledare, har hon nu mottagit Leaders Alliance hederspris.

Läs motiveringen nedan:

”Vi pratar ofta om hur viktigt det är med ambassadörer och att kraften i nöjda medlemmar är vägen till framgång. Vi har turen att ha många fantastiska ambassadörer bland våra medlemmar men ibland sticker någon ut lite extra. Årets Leaders-pris går till en person som har öppnat upp hela sitt nätverk och lagt grunden till vårt senaste tillskott bland våra nätverksgrupper – VD Göteborg.

Alla som har försökt att övertyga en göteborgare om att något man gör i Stockholm skulle kunna vara bra, förstår precis hur viktigt det är att ha draghjälp.


Årets Leaders-pris går därför till Susanne Hjälmered. Stort tack för allt du gör för nätverket!”
Motivering Leaders Alliance hederspris.

Funderar du på ett samarbete?

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.

Fler Stories

Tillbaka till REcruit Stories