Nexer tilldelas utmärkelsen "Career Company 2024" | Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
27 NOV 2023

Nexer tilldelas utmärkelsen “Career Company 2024”

en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare För Andra året i rad

För andra året i rad har vi blivit erkända som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Vi är stolta, glada och ser detta som en bekräftelse på att vi är på rätt väg när det gäller att skapa en arbetsmiljö som inte bara är produktiv, utan också inspirerande.

Vårt arbete vilar på en vision om djupt engagemang och gemensam framgång för en bättre framtid. För våra kunder, för våra kandidater och oss själva.

Sedan 2011 har Karriärföretagen presenterat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Tillsammans med andra företag som anses ha högkvalitativt arbete och vara attraktiva arbetsgivare ur flera aspekter.

Motiveringen för Nexer lyder:

Nexer Group är en ledande global leverantör inom digitalisering. De erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med människan i fokus där varje medarbetare kan utveckla sin kompetens och samarbeta med spännande kunder för att driva digital transformation och innovation.

Med en stark värderingsgrund och fokus på mångfald och inkludering är Nexer Group en attraktiv arbetsgivare som lockar talanger. Här får man vara del av en dynamisk organisation som är dedikerad till att forma den digitala framtiden.
Karriärföretagen

För er, nuvarande och framtida kunder, innebär detta att ni inte bara samarbetar med en leverantör, utan med en partner som sätter människor och innovation i fokus. Vi strävar efter att erbjuda er de bästa lösningarna och skapa värde där vi växer tillsammans.

Att bli utvalda som Karriärföretag 2024 är härlig boost, men det är också en påminnelse om att vår resa fortsätter.

Ta kontakt med oss för att diskutera Employer Branding, rekrytering och framtidens kompetensförsörjning.

FLER STORIES

tillbaka till recruit stories