Träffa oss på mässan Upskill och Reskill | Nexer Recruit
Skip to content
News
23 jan 2022

träffa oss på upskill & Reskill

Nexer Recruit deltar i konstnadsfri, Digital kunskapsmässa

Vill du kompetenshöja personalen i din organisation eller funderar du själv på en utbildning? Var finns utbildningarna som bäst matchar arbetsmarknadens behov? En kontinuerlig satsning på din egen och medarbetarnas kompetens är idag nödvändig för att följa med i utvecklingen.

Ta del av inspiration för ett livslångt lärande
Upskill och Reskill är en digital mötesplats, ett kostnadsfritt online- event som äger rum den 25 januari 2023. Här navigerar du själv runt i en virtuell 3D-miljö med en reception, mässhall med montrar och en föreläsningssal. Syftet med Upskill och Reskill är att främja och inspirera till ett livslångt lärande och du som är intresserad av vidareutbildning kan träffa utbildningsarrangörer, branschorganisationer och andra intressanta profiler.

Microsoft, Framgångsakademin och utbildning.se arrangerar och vi på Nexer Recruit är stolta över att att bidra med kunskap om framtidens rekryteringsprocess, både genom en digital monter och ett webbinarie med vår VD Susanne Hjälmered och BU-Manager Linda Samuelsson. Ämnet för webbinariet är Framtidens rekryteringsprocess, missa inte!

Förutom Susanne Hjälmered och Linda Samuelssons webbinarie finns det mycket spännande föreläsningar och paneldiskussioner att ta del av- allt med lärand i fokus.

Här är några av höjdpunkterna:

David JP Phillips – Led dig själv och förändra ditt liv
Susanne Hjälmered & Linda Samuelsson, Nexer Recruit – Framtidens rekryteringsprocess
Kristin Kaspersen – Minska din inre stress
Pär Lager – Learning culture in 5 steps
Fredrik Reinfeldt – Modernt ledarskap


Träffa Nexer Recruit
I vår monter kommer du kunna ta del av inspirationsmaterial, broschyrer och se våra lediga jobb, men framförallt träffa våra rekryteringskonsulter Artan Bitiqi, Johanna Värmfors, Marie Karlsson och Erik Malmström.

Passa på att ställa frågor om vilka kompetenser som är mest eftertraktade inom IT/Techrekrytering just nu, vilka utbildningar de rankar högst eller hur mycket en rekryterare faktiskt kollar på LinkedIn…

Vi ser fram emot att ses!

Fler Stories

Tillbaka till recruit stories