Vi stärker kundrelationerna | Två Business Managers till Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
24 Jan 2024

Vi stärker kundrelationerNA

Möt våra Nya Business Managers

Nexer Recruit bygger organisationen för strategisk rekrytering. Vi har nu glädjen att välkomna två nya Business Managers.

I Göteborg förstärks teamet av vår nya Business Manager Calle Edlén, med närmare 20 års erfarenhet inom rekryteringsbranschen där fokus har varit försäljning, ledarskap och Employer Branding.  

Under dessa år har Calle i huvudsak hjälpt kunder med rekryterings- och uthyrningstjänster men även att skapa strategier för internt kulturarbete i kombination med extern kommunikation för att bättre attrahera, rekrytera och behålla personal. 

Som en del av Nexer får Calle nu möjlighet att ytterligare fokusera på Tech och IT-branschen. 

 – Jag blev lockad av att det i Nexers utbud av tjänster finns potential att fylla så många olika typer av behov för kunderna, kopplat till strategi, tech och framtidens lösningar. I huset finns allt från rekrytering, talangprogram och yttersta spetskompetens på konsultsidan, säger Calle. 

Vad motiverar dig i ditt arbete? 

– Jag drivs av en genuin ärlighet att vilja hjälpa människor, vare sig det gäller att identifiera och fylla en viktig pusselbit för att företag ska växa och utvecklas eller för att vara en del i processen av att en person når sitt drömjobb. Det är nog därför jag fastnade för rekryteringbranschen. I centrum står relationerna, som byggs mellan människor- inte företag”. 

Med en kombination av analys och driv tar Calle sig an sitt arbete.  
 
– Jag är i grunden en analytisk person. Jag jobbar efter en tydlig struktur. Var bör jag lägga majoriteten av min tid och energi för att få bäst resultat? Efter en analytisk grund kan jag rikta insatserna och optimera tiden på bästa sätt. Det är också en av de störta vinsterna med rekrytering överlag. Genom att tydligt ringa in kompetensbehovet kan vi sedan använda vårt nätverk och rikta in oss mot precis rätt kandidater. Vi kvalitetssäkrar processen så våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. David Svensson, tidigare rekryteringskonsult på Nexer Recruit, kliver nu in i rollen som ny Business Manager med bas i Malmö.

David har under de senaste 20 åren navigerat runt i IT-konsultbranschen, där han byggt och managerat bolag samt ägnat sig åt affärsutveckling. Under tre år drev David ett IT-konsultbolag i Saigon och har lång erfarenhet av tech och affärer.

Vad kommer att vara viktigast i ditt arbete som Business Manager?

– Om vi ska fortsätta var ledande inom tech i Sverige behöver entreprenörer ha rätt rekryteringskompetens. Detta bygge är ett konstant pågående och affärskritiskt projekt. Jag vill vara en del av det byggandet och göra skillnad. På riktigt.

Personalen är alltid varje företags viktigaste resurs  
 
Vi är väldigt glada över att ha knutit både Calle Edlén och David Svensson till oss i rollen som Business Manager. Med deras långa och mycket meriterande bakgrunder så kommer de att tillföra stort värde för både Nexer Recruit och framför allt våra fantastiska kunder. 
Med dessa rekryteringar kommer vi ytterligare att stärka vår position på marknaden som ett av de ledande rekryteringsbolagen inom IT/Tech, Specialister samt Executive”.  

/Magnus Fagerberg, Sales Director Nexer Recruit. 
 
Är du i behov av strategisk rekrytering? 

Kontakta Calle Edlén eller David Svensson för fortsatt dialog om hur vi på Nexer Recruit kan stötta er i rekryteringsprocesserna. 

calle.edlen@nexergroup.com

david.svensson@nexergroup.com

Fler Stories

Ta mig tillbaka till Recruit Stories