Årets rekryteringsföretag | Finalister Recruitment Awards | Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
5 feb 2023

ÅRETS bästa rekryterings-företag?

Nexer REcruit finalister i recruitment awards 2022

Susanne Hjälmered
VD Nexer Recruit


susanne.hjalmered@nexergroup.com

contact person

Stolta. Hedrade. Glada. Så känner vi inför att stå som finalister som “Årets rekryteringsföretag 20-49 anställda”. Det som värmer allra mest är att det är våra kunder och kandidater som har nominerat oss.

Recruitment Awards är en årlig branschgala som hålls av Branschen.se där rekryteringsföretag och företag inom bemanning belönas med priser i olika kategorier, bland annat “Årets rekryteringsföretag.”

Recruitment Awards är det mest prestigefyllda eventet inom rekrytering och hyllar de som har gjort en betydande insats för branschen under det senaste året. Nyfiken på finalisterna? Läs om alla rekryteringsföretag som deltar i Recruitment Awards här.

Här är juryns motivering till att vi på Nexer Recruit står som finalister i Årets Rekryteringsföretag:

Med stor proffsighet och snabb information till såväl kund som kandidat strävar Nexer Recruit efter högsta möjliga kvalitet.

Med sin breda kunskap och kompetens lyckas man få kandidaterna involverade och trygga i varje del av processen.
Kunderna säger: Proffsigt och samtidigt personligt och vänligt.

Detta sammantaget kännetecknar Nexer Recruit som det nära, varma och engagerade rekryteringsbolaget där varje rekrytering utförs med en tydlig ambition att skapa en bättre framtid för både kandidaten och kunden.”
JURYNS MOTIVERING

IQ + EQ = Nexer Recruit
Det är människor som är kärnan i vår verksamhet. Vi drivs av möjligheten att göra saker bättre, för den enskilde kandidaten såväl som våra kunder – men även för samhället i stort. Vår vision, a promising future, bygger på att vi alla kan bidra till en bättre framtid. Läs mer om vårt arbete här.

Inom Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt. Med hjälp av mod, tillit och gott partnerskap möjliggör vi rekrytering i världsklass och vårt eget fantastiska team är anledningen till att vi står i finalen som bästa rekryteringsföretag. Vare sig det handlar om att debattera jämställdhet på LinkedIn, fila på en kompetensprofil eller återkoppla till kandidater så gör vi det med hjärta, hjärna – och passion.

Vi tar vid där tiden och kunskapen slutar.
Vi älskar innovation. Genom att vi är en del av ett techbolag så befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller.

Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt.

Meningsfulla kontakter skapar tillväxt
Sedan 2014 har vi hjälpt våra kunder att rekrytera kvalificerade specialister och chefer över ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Vi är en del av Nexer Group och specialiserade på IT/Tech-branschen, men är verksamma inom många sektorer.

Våra kontor hittar du i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Helsingborg och Borås. Välkommen!

Rekrytering

VÅRA TJÄNSTER

Funderar du på ett samarbete?

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.

NEXer RECRUIT EXPANDERAR

Bli vår kollega!

Intresserad? Fyll i intresseformuläret så hör vi av oss

Fler Stories

Tillbaka till REcruit Stories