Nu rekryterar vi inom Biotech | Nexer Recruit
Skip to content
VÄLJ SPRÅK VÄLJ LAND
NEWS
9 NOV 2023

NU REKRYTERAR VI INOM BIOTECH

Nytt affärsområde för Nexer Recruit

Marie-Louise Swanstein
Rekryteringskonsult


marie-louise.swanstein@nexergroup.com

contact person

Få branscher har en sådan dynamisk utveckling som Biotech, där ny teknik spelar en avgörande roll för att driva innovation inom områden som Pharma, Hälsa, Miljö, Livsmedel och Industri.

Därför känns det givet för oss att kombinera vår långa erfarenhet av rekryteringar av topp-kompetens inom IT/Tech med en förståelse för de unika specialistkraven inom Biotech.

Att hjälpa våra kunder göra skillnad och bidra till att utveckla lösningar på några av vår tids största utmaningar ser vi som ett privilegium.

Det känns fantastiskt att vi tar steget in i Biotech-branschen, där jag själv har min bakgrund som analytisk kemist, produktspecialist och säljare.”
Susanne Hjälmeres, VD Nexer Recruit

Vi rekryterar för alla led inom Biotech; från specialistroller inom forskning och utveckling till regulatory, kvalitet, R&D, försäljning, marknad och chefspositioner.

Vi ser våra kunder som partners, där vår rekryteringsprocess är strukturerad och skräddarsydd för att passa din organisations specifika behov. För att säkerställa att du rekryterar rätt talang tillhandahåller vi ett unikt nätverk, transparent process och en djup kunskap om branschen.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er? Kontakta rekryteringskonsult Marie- Louise Swanstein.

E-post: marie-louise.swanstein@nexergroup.com
Telefon: 0735-235790

FLER STORIES

tillbaka till recruit stories