Passion for people: Susanne Hjälmered | Nexer Recruit
Skip to content
Podd
1 april 2021

Susanne Hjälmered

Podd: Passion For People

En kvinna sitter i en soffa på ett rekryteringsföretag.
Susanne Hjälmered, VD för Nexer Recruit.

Öppningsavsnittet av vår podd Passion for People och första delen av samtalet med Susanne Hjälmered, VD Nexer Recruit.

Susanne Hjälmered är vår VD och var med och grundade Nexer Recruit år 2014. Sedan dess har hon lett bolaget framåt. Med tjugofem års erfarenhet av rekrytering, ledarskap och försäljning så har Susanne genomfört mer än 400 rekryteringar, främst av ledare och specialister inom IT- och Tech

Susanne har en bakgrund som biomedicinsk analytiker och har arbetat som säljare och produktspecialist för laboratorieutrustning innan hon bytte karriär till rekrytering. Hon har tidigare varit chef och rekryteringskonsult på Dfind och Poolia.

Susannes vision är att leda den digitala revolutionen genom att rekrytera de bästa talangerna till både det privata näringslivet och offentlig sektor, i alla branscher. Hon brinner för att skapa värde för kunder, kandidater och medarbet Följ gärna Susanne på LinkedIn för att ta del av hennes erfarenheter och låt dig inspireras av hennes passion för löpning och yoga.

Du kan även titta på webbinariet där Susanne gästar Givers Gain på LinkedIn live där hon pratar om vikten av att inspirera till generositet genom ledarskap, eller få Susannes bästa tips om hur du lyckas med Employer Branding på sociala medier.

Tillbaka till Recruit Stories

Fler PODDAVSNITT: