VD Susanne Hjälmered finalist som Årets Ledare | Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
14 feb 2024

VD Susanne Hjälmered finalIST I KATEGORIN “Årets Ledare”

recruitment awards 2023

Vi är oerhört stolta och glada att meddela att vår VD, Susanne Hjälmered, är finalist i prestigefyllda kategorin “Årets Ledare” vid Recruitment Awards 2023.

Sedan starten av Nexer Recruit 2014 har Susanne med sin osvikliga förmåga att inspirera, leda och utveckla fört vårt bolag framåt med ett värderingsstyrt ledarskap baserat på hjärta och hjärna med människan i fokus.


Med drygt 20 års erfarenhet i rekryteringsbranschen och mer än 400 genomförda rekryteringar av ledare och specialister inom IT/Tech- sektorn är Susannes ledarskap rotad i djup erfarenhet och insikt.

”Jag är otroligt glad och stolt över utnämningen och även om jag inte skulle vinna ser jag mig som en vinnare genom att vara finalist, eftersom utnämningen baseras på nominering från medarbetare, kunder och kollegor i branschen. Det bästa erkännandet jag kan tänka mig”
Susanne Hjälmered, VD Nexer Recruit

Under hösten 2023 och våren 2024 är Susanne Hjälmered även tillförordnad VD för Nexer Tech Talent, vilket ytterligare bekräftar hennes stora kapacitet, med en ledarstil som präglas av inkludering och utveckling samtidigt som den inte tummar på affärsmässighet och klarhet i målsättning.

Juryns motivering

“Genom hårt arbete, generositet och professionalism har Susanne Hjälmered vunnit välförtjänt respekt från såväl branschkollegor och kunder som medarbetarna på Nexer Recruit. Hon utgör både ryggrad och hjärta i företaget och leder verksamheten och medarbetarna på ett inspirerande sätt.

Susanne är en sann ledstjärna, i ständig utveckling, och är därmed en självklar finalist till utmärkelsen Årets Ledare i rekryterings- och bemanningsbranschen”


Om Recruitment Awards

Recruitment Awards är en årlig utmärkelse med ambitionen att lyfta de främsta inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Syftet är att uppmärksamma de aktörer som gjort en utmärkande insats, exempelvis via innovationer till att höja kvalitet och kompetens, kommunikation eller ledarskap. Årets tävling omfattar 11 kategorier med 3 finalister i varje kategori, se alla finalister här.

I bedömningen Årets Ledare tittar juryn särskilt på:

– Förmågan att leda, motivera, inspirera samt utveckla individer/team stor eller liten: en förebild för andra i branschen.
– Hen ska inneha en affärsvision där både människor, miljö och socialt perspektiv står i centrum.
– Resultat ska kunna påvisa att hens agerande leder till långsiktigt god tillväxt och lönsamhetsresultat i den verksamhet som hen leder.

Vi ser med spänning fram emot galan den 21 mars i Stockholm, där vinnarna kommer att presenteras.

Stort grattis Susanne – så roligt, så rätt, så välförtjänt!Om Nexer Recruit

Sedan 2014 har vi hjälpt våra kunder att rekrytera kvalificerade specialister och chefer över ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Vi är en del av Nexer Group och specialiserade på IT/Tech-branschen, men är verksamma inom många sektorer.

Våra kontor hittar du i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Helsingborg och Borås.

Funderar du på ett samarbete?

Hör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.

Fler Stories

Tillbaka till REcruit Stories