Vi välkomnar vår nya Operations Director | Nexer Recruit
Skip to content
NEWS
19 SEPT 2023

HÄR ÄR VÅR NYA OPERATIONS DIRECTOR

Vi Välkomnar MaLIN FOGELIN

Nexer Recruit växer. Nu har vi glädjen att välkomna Malin Fogelin som ny Operations Director på Nexer Recruit. Med sin omfattande erfarenhet inom både rekryterings- och logistikbranschen utgör Malin en betydande tillgång för vår fortsatta tillväxt- och expansionsresa.

“Jag har ett genuint intresse för människors utveckling och fokus för affären. Jag hade som barn en dröm om att bli lärare och påbörjade lärarhögskolan i Göteborg, men valde att avbryta för att arbete och se vad som kändes mer rätt. Jag landade in på HR-spåret och har en utbildning i strategiskt hr-arbete. Människor i stort är min passion och även privat har jag gärna människor omkring mig snarare än att vara ensam.”

Malins främsta uppgift kommer att vara som operativt ansvarig för processer och arbetssätt. Hon kommer att ha fokus på Nexer Recruits ISO- och kvalitetsarbete, ha personalansvar för våra rekryteringskonsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö och bidra till det strategiska arbetet i ledningsgruppen.


“Jag har ett genuint intresse för människors utveckling och fokus för affären.”
Malin Fogelin, Operations Director Nexer Recruit

Rötterna finns i Skåne, men Malin är sedan länge bosatt på Västkusten, där havet är en källa till inspiration och återhämtning.

3 korta frågor.

1. Vilken superkraft skulle du vilja ha för att göra din roll som Operations Director ännu mer effektiv, och hur skulle du använda den?
Tänk vilken lyx om jag kunde teleportera mig mellan olika platser utan att vara beroende av bil, tåg eller buss.

2. Berätta om en minnesvärd ögonblick som hjälpt dig att forma din nuvarande syn på ledarskap.
Jag har inget tydligt “aha- ögonblick” men har många gånger fått det bekräftat för mig att med lyhördhet och tydlig kommunikation går det oftast bättre att navigera sitt ledarskap. Det gäller även i sitt självledarskap.

3. Vad är den mest udda eller oväntade färdighet eller erfarenhet du har som du tror har varit till nytta i din roll som Operations Director?
Kanske lite för tidigt att svara på, men tänker att jag kan dra nytta av min tid som sjöscout, vars innebörd är att vara en spejare och god analytiker samt vara duktig på slutledningsförmåga. Scoutlagen stämmer mycket väl in på vad jag står för.


Vi ser mycket fram emot ett spännande arbete tillsammans och hälsar dig varmt välkommen, Malin!


FLER STORIES

Tillbaka till Recruit Stories